![]() |
Re: E36 - meine katze ♥
Spuneai tu acum ceva timp ca ai vrea un e36 ; observ ca te-ai tinut de cuvant . Totusi, imi vine greu sa cred ca ai tradat ursul !!! :shock:
Felicitari pentru achizitie si sa te bucuri de el !!! |
Quote:
|
De-ar fi asa usor :))
Ii trece de ursi in cateva luni, garantat |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Dai dreacu de ursi ca m=ai terminat :D ai avansat bravo...
toata lumea vrea ursi...."serii sudate,aripi ruginite,etc " !!! pisicile cat de cat le gasesti intr-o stare mai buna la tabla...iti dau exemplu cazanu meu ...are aripile nevopsite :D:D este vopseaua originala...am roluit aripile si exista vopseaua originala pe pasaje...sunt mandru de ea :D:D:D ai o pisica rara.deosebit de intretinuta...NU TE MAI GANDI LA URS ...PT K MA SUPERI SI CU PRIMA OCAZIE CAND TE VAD...VAI SI AMAR DE TINE :D:D:D:D |
Sa-ti stapanesti sanatoasa "PSK" si sa aveti grija una de cealalta. :)
Imi place ca tu umbli mult dupa o masina si nu te multumesti pana nu gasesti una impecabila ! |
Interiorul e de nota 10 la masina :) la exterior, parca nu prea mere numarul ala asa inalt pe fata deloc. Dar daca i-ai lua bara de /M + bandou Japan ar da foarte bine :rolleyes2. Sau macar bandoul celalalt sa fie, ca asta normal cu numar inalt arata aiurea. Acum, tu stii ce planuri ai cu ea.
|
Multumesc. La exterior mai e MULT de lucrat... din fericire pare sa fi venit vremea buna asa ca ma apuc de ea.
Nu am gasit bandou pt bara normala. Numai pt cea de M. Asa ca il voi cumpara odata cu bara. :) Momentan nu ma deranjeaza asa tare... |
1 Attachment(s)
Quote:
uite si suportul de nr pe realoem piesa 16 e 20 dolari, dar nu stiu daca incape nr ala patrat de RO, ca e mai mare decat cel de USA/Japan, am eu nr cu marimile de USA si e mai mic decat asta patrat RO. |
Merci de poza. Si-a luat un prieten modelul Japan.... si mi-a spus ca nu se gasesc decat pt bara de M. O sa ma interesez daca i-a intrat nrul.
|
pare ok masina,incearca sa nu o incarci,consider ca niste imbunatatiri subtile ar mari impactul estetic al masinii,sa o stapanesti sanatoasa si fara evenimente!!!
|
m-ai spart cu numaru ala...e urat cu spume...ia un numar normal ca strica tot aspectu tabla aia
|
Ieri am pus niste semnale smoked... Ne miscam mai greu... dar ne miscam :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Recunosti masina ? :oops:
E frumoasa PisiKA ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning