![]() |
atata timp cat... nu
|
nu e nici una din alea :cry: :cry: VREAU MELODIA AIA!!! ... O canta o tipa.... e mai dance asa.... Si e difuzata pe posturile de radio :lol: :lol: :lol:
|
Am aflat care e melodia!!! :lol: :lol: :peace:
ce inseamna sa ai \"pile\" la radio 8) |
zi-ne si noua , plz cum se cheama
|
deep dish - flashdance :P
|
CEA MAI TARE MELODIA LA ORA ACTUALA:
STELLAR PROJECT - GET UP STAND UP 2004 PEACE :peace: |
e veche moxxule :D da e super tare :)
|
Ce melodii house gen Narcoti Trust - I like it stiti?? zic... house deasta cantat de fete ... :lol: :lol: :oops: dar gen Narcotic Trust nu dina vas :P
|
Re:
Quote:
|
Barry Kunzel - Supervisor Va rog frumos , cautati si voi melodia , eu am cautat-o si .. oha ... n-am gasit-o ... plzzz care poate sa mi-o gaseasca ? 10xz...
|
Hmm cam greu. Am cautat pe DC si pe Huburile mele nik! Care ma ajuta si pe mine cu o melodie. Da o vreau intreaga cap coada nu dintr-un mixaj sau ceva de genu ca asa o am. ROBERTO MOLINARO - PUNK DJ
|
Re:
Quote:
|
Ok. Acuma e atunci! Daca nu ma ajutati nu stiu ce va fac. Era mai demult o melodie, o baga pe VIVA am impresia ceva electronic cred ca Daft Punk dar nu sunt sigur. Avea videoclip cu niste nave spatiale cred ca era facut de japonezi videoclipul. Am auzit-o intr-un clip cu masini tunate si imi placea de mai demult. Clipul 18 acuma dau si eu cu bila poate il avetzi careva cu acelasi nume. Coincidentza ar fi uriasa. Sau poate stie careva!!!!! :roll:
|
Re:
Quote:
Care are pile pe la radio? Detalii :D |
Gata fratzilor nu va mai stoarcetzi creierele ca am gasit!
Era Daft Punk-Aerodynamic! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning