![]() |
shi io lam luat din prima cu 24 la sala shi 7 puncte de penalizare la traseu ca la mersu cu sopatele am dat cu roata in bordura :lol: :lol:
|
:lol: :lol: eu lam luat din a 2 oara la sala din prima fara nici o greseala 8) 8) iar la practica dupa mine am facut totul bine doar ca aici nai voie sa faci nici o greseala si cica nam vazut un indicator de stop :lol: fara linie de oprire trebuie sa opresc la linia de vizibilitate iar eu am oprit dar politistul cica ca nam oprit unde trebuia asta a fost :lol: :lol: oricum numi pare rau ca lam luat din a 2 ora aia care iau carnetul di a 2 oara se zice ca sunt soferi mai buni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
catalin adika sa inteleg ca io nu sunt bun nu????? :evil: :x :evil:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: andrei am stiut ca voi fi kritikat ca am spus asta :lol: :lol: nam spuso cu intentie rea :lol: asa mi sa spus si mie :lol: :lol: :lol:
|
Stai kalm man nu team criticat team intrebat cevca shi atat.Shi oricum a fost fara rautate :D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :oops: loool mam gandit eu :lol: :lol: :P
|
hai mah ca nu sunt kiar asha de rau sa dau in stanga shi in dreapte cu \"critici\" eu incerc sa fiu cat mai prietenos cu voi pt ca vad kestia asta shi din partea voastra shi ma bucur :lol: :wink: :wink:
|
Quote:
|
:( :( :( :( :( :(
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
eu am prins organul intr-o stare buna si l-am luat din prima (era prea plictisit si m-a pus sa merg incet pe langa parcul carol sa se uite dupa gagici :) .. oricum nu cred ca asta inseamna mare lucru,stiu prieteni care au luat carnetul dupa vreo 3 incercari si sincer ... conduc bine ...
|
eu l-am luat din a 3-a si sunt mandru!sunt primul cu optiunea asta!l-am picat la traseu de fiecare data,da de ce?pt ca eu eram smecher si pt ca tata ma invatase sa conduc si in poligon si noaptea prin cartier,la examen cu politistul in dreapta am vrut sa-i arat ce stiu:scarturi,o mana pe volan, direct banda 3,60 prin oras,masina turata,si prima si a doua oara ma facut la fel,a doua mai cu mila da la fel,ca tampitul,si a treia oara,ziceai ca sunt mielusel,m-am chinuit sa conduc ca o femeie de prudent si incet numai ca sa-l mi-l dea odata,si apoi tot am plecat cu scart de langa el,dupa ce mi-a scris admis bineinteles!Frumos nu?
|
sa stitica nu conteaza din a cata oara iei permisul dupa mine important este cum conduci dupa ce iei permisul :lol: :lol: stiu pe alti care lau luat din prima si conduc de paraca nar avea carnet :lol: :lol: :lol:
|
din a 2-a :oops:
Am luat 26 ambele dati dar am stat mai prost cu nervii prima data... Oricum si eu cred ca m-a ajutat ca l-am picat prima data ca m-am ambitionat si am reusit sa trec pragul psihologic a 2-a oara. Am 2 prieteni care au luat din a 5-a respectiv a 7-a :lol: . |
:lol: majoritatea au luat permisul din a 2 : :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning