![]() |
Re: Ce fel de tuning va place mai mult?
Quote:
|
Eu n-am inteles niciodata de ce sa-ti pui eleron pe masina cu tractiune fata. Nu am pretentia ca stiu multa fizica, dar am impresia ca incurca mai degraba decat sa ajute la ceva.
|
Quote:
|
Ca bine zice Shuba88 ;) Ok , am inteles sunt mai multe stiluri de tuning , dar .....si cel din NFS nu putem sa-l excludem , pt ca ..imaginati-va acum pe strada o masina tunata ca in NFS BAG MANA in foc ..ca va place . Tiganismele alea de Dacii cu folie pe geamuri ( park's vopsite cu spray ) si ....Peste folie un NIKE si mai jos BOS ( cu un S ) da....ala e un ...rahat. Dar sa nu confundam . Deci in concluzie.....Shuba88 chiar are dreptate in comentariul sau aterior . Pentru ca si eu am auzit multa lume....aaa nu se mai poarta cu Eleronu ala mare.....nu se mai poarta domne .....jantele cromate...si alte chestii.
|
cel mai reusit "tuning" este "custom",parerea mea
|
Quote:
|
TUNING LA PARTEA MECANICA , la ce te ajuta frumusetea ? intradevar arata diferit dar mai bun e un motor "diferit" .
|
HELLASTOCK
|
Eu unul sunt adeptul clean&low rider o combinatie intre astea doua cred ca da bine pe fff multe masini.
|
In 2003-2004 toti erati pe spate cand vedeati niste masini gen NFS. Am poze de prin 2005-2006 cu niste masini de la showuri din Romania pe care azi le-as numi niste masini de prost gust, dar atunci toata lumea isi facea poze cu ele si toti le apreciau.
Oricum, preferinta: clean, cat mai joasa si un motor sa isi faca treaba:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning