Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Ce fel de tuning va place mai mult? (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/243933-tuning-place.html)

C T 19 K R A 24-06-11 09:08

Re: Ce fel de tuning va place mai mult?

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 4416407)
Folie Tuning e tuningul romanesc:lol:

si pleoape facute din scoci:lol::lol:

mihaitarta 07-09-11 10:42

Eu n-am inteles niciodata de ce sa-ti pui eleron pe masina cu tractiune fata. Nu am pretentia ca stiu multa fizica, dar am impresia ca incurca mai degraba decat sa ajute la ceva.

Sevastian_Vr6 07-09-11 22:29

Quote:

Originally Posted by mihaitarta (Post 4570337)
Eu n-am inteles niciodata de ce sa-ti pui eleron pe masina cu tractiune fata. Nu am pretentia ca stiu multa fizica, dar am impresia ca incurca mai degraba decat sa ajute la ceva.

Mai informeaza-te, nu are treaba eleronul cu tractiunea, eleronul isi face treaba la viteze peste 100 km/h. La Vw corrado de exemplu are eleron de fabrica care se ridica singur la 120 km/h (creaza efect numit downforce) si la 200km/h creste aerodinamicitatea cu 45%, si are tractiune fata.

ionutpuff 05-10-11 21:49

Ca bine zice Shuba88 ;) Ok , am inteles sunt mai multe stiluri de tuning , dar .....si cel din NFS nu putem sa-l excludem , pt ca ..imaginati-va acum pe strada o masina tunata ca in NFS BAG MANA in foc ..ca va place . Tiganismele alea de Dacii cu folie pe geamuri ( park's vopsite cu spray ) si ....Peste folie un NIKE si mai jos BOS ( cu un S ) da....ala e un ...rahat. Dar sa nu confundam . Deci in concluzie.....Shuba88 chiar are dreptate in comentariul sau aterior . Pentru ca si eu am auzit multa lume....aaa nu se mai poarta cu Eleronu ala mare.....nu se mai poarta domne .....jantele cromate...si alte chestii.

valy1233 04-02-12 13:13

cel mai reusit "tuning" este "custom",parerea mea

B997NDL 12-02-12 01:35

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 4179198)
hmmm....
rat, hot-rod, VIP, lowrider, cult, clean

ma poate lamuri cineva care e diferenta intre tuningurile astea?! ca din poze nu imi dau seama. sau pe goagal nu afiseaza ce trebuie sau sunt eu blocat :D

pokemonu` 20-02-12 12:40

TUNING LA PARTEA MECANICA , la ce te ajuta frumusetea ? intradevar arata diferit dar mai bun e un motor "diferit" .

cangri 20-02-12 13:33

HELLASTOCK

florineluspr 22-02-12 21:26

Eu unul sunt adeptul clean&low rider o combinatie intre astea doua cred ca da bine pe fff multe masini.

ALeXF12 24-02-12 02:01

In 2003-2004 toti erati pe spate cand vedeati niste masini gen NFS. Am poze de prin 2005-2006 cu niste masini de la showuri din Romania pe care azi le-as numi niste masini de prost gust, dar atunci toata lumea isi facea poze cu ele si toti le apreciau.

Oricum, preferinta: clean, cat mai joasa si un motor sa isi faca treaba:oops:

All times are GMT +2. The time now is 08:46.

- Copyright 2026 4Tuning