![]() |
Re: Manifest! (HADA)
zvon ... cica a inceput marea asfaltare !!! deasupra patinoarului ... is it true!?
|
azi dimineata am trecut pe akolo..n am vazut nimic :)
|
mereu se asfalteaza strazile mai putin circulate, total anapoda, drumul garii (centura orasului) este prioritar si bulevardul dacia, cele care traverseaza orasul dintr-o parte in alta, si apoi cele dintre blocuri, dar destul sa fie un tampitel la primarie care planifica astea si rezultatele se vad.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Astazi la ~16.00 bagau de zor pe gropile din intersectia de la Union...
HAOS TOTAL... drumu ne-inchis, semafoarele inca "dirijau" circulatia, claxoane, nervi, draci, da sa zicem mersi ca totusi...se asfalteaza ceva PS: revin imediat cu un filmulet si poze :D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
ooo ma scuzati :) defapt momentan doar decoperteaza "asfaltu" vechi...
Poze si clip by my Bro' Intersectie in lucru...evitati sa mergeti pe aici :)))) https://youtu.be/0SZlLNmPI_8 |
Quote:
|
Ce? nu vezi d-astea-n america? :)
|
macar misca si ei ceva, fac sport.
:) |
Se misca destul de repede.. Dar totusi nu e vorba de marea asfaltare ci de MAREA PETICEALA....
|
Mai ciudati mai suntem si noi oamenii, daca nu se face nimic, d-le ce gropi nu poti trece cu masina fara sa o rupi, repede filmam si facem campanie politica, daca se asfalteaza de ce ne incurca la circulatie, poate daca ar asfalta noaptea ca in lumea buna, dar atunci am zice ca din cauza asta nu a rezistat asfaltul ca l-au pus pe intuneric.
:) |
si daca decoperteaza doar tot e mai bine decat cu gropile alea:lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am vrut sa pun fotografia pe topicul: Ce am vazut azi ... :))) ... pai ma Claudiule normal ca facem fotografii si filmutele ca asa ceva nu vezi tot timpul la noi in oras :D ... se intampla o data intr-un deceniu :)) ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning