![]() |
Tinerete cu nr de Germanica.: )))) Avem multi adversari pt. tine . Te asteptam intr-un loc unde te va aplauda sau te va huidui totata lumea.
-La cursele Legale.: ))))) |
ZoliaT: o bila neagra pentru tine. Tu ar trebui sa fii cu capul mai pe umeri |
Al3xius,revizuiesteti limbajul te rog...
************** ZoliaT: calm down |
arthur.. ejti dus frate..cand o sa reusesti sa-tzi cumperi tu spoilare laterale... o sa-mi iau eu un \"Lambo\" :roll:
|
haideti mai, terminati si voi, probabil ca omul s-a referit la praguri, sau cel putin asa ma gandesc eu, nu mai fiti asa rautaciosi :roll: :roll: :roll: :roll:
|
Quote:
Mi-ar fii rusine sa scriu asa ceva, arthur! In locul tau ... ! :lol: |
Oameni buni ceva nu miroase bine aici.
IP address for this post 82.77.*********[ 16 Posts ] [ Look up IP address ] Users posting from this IP address Arthur BaDBoY [ 20 Posts ] IceMaN [ 16 Posts ] DracuLLa [ 6 Posts ] Acest IP este din TIMISOARA Te asteptam cu cel mai mare drag la cursele legale de la Bucuresti |
multumim ZoliaT ... iceman ... whatevar ... tocmai te-ai facut de (cuvant urat).
|
Re:
Quote:
|
ZoliaT recomand obtiunea \" Delite User\" and ban IP. Ca masura preventiva pentru altii .
|
De acord cu Florica. Din cauza unora de genul asta se ajung la niste scandaluri care nu isi au rostul.
|
Re:
Quote:
|
baietii imi pare rau,dar cand am vizitat topicurile celelalte iam vazut pe toti cu masini si nu putam sa intram asa fara,am incercat sa intram si noi in seama...imi pare rau...vb in numele lui ArthurBaDBoY si IceMaN cristi...noi nu avem masinile astea... :oops:
|
Re: Bau
Quote:
|
arthur sunt curios cine o sa te creada cand o sa vrei sa mai spui ceva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning