![]() |
Re: E36 - Built not Bought!
Quote:
Quote:
|
Impecabila masina!!
Ai vandut cumva jantele de pe ea?Parca le vazusem la vanzare acum ceva timp....Ce jante vrei sa pui pe ea? |
Felicitari, frumoasa ! Urmeaza interiorul de M pe negru cu ceva insertii de carbon ( console, etc ) ?
|
Quote:
Urmeaza un set de style 5 la care lucrez insa nu sunt hotarat daca voi ramane la ele.In functie de ce jante vor ramane voi face si aripile pentru ca nu sunt deloc roluite si nu intra mai nimic cu fittment agresiv. Quote:
Cat despre insertii carbon la interior...mmm am vazut o consola de carbon pe o pisica si nu era ce ma asteptam...trimul de pe bord de la pasager l-am imbracat in carbon,cred ca voi mai cumpara doar o emblema carbon pentru volan,sa se asorteze cu cele de la exterior. In schimb as imbraca tot bordul in acel velur,plus,catifea...nush cum sa o numesc precum la masinile de raliu pentru cine stie despre ce vorbesc...mi-a dat o domnisoara pilot din CNR pontul unde pot face aceasta operatiune. |
Vreau si eu volanul la fel sa il fac, sper sa nu dam cap in cap pe acolo :twisted:
|
10 Attachment(s)
ultimile uppgrade-uri pe 2010.
pleoape faruri,cozoroc luneta ,eleron LTW + soft WPP |
Mama cum ar veni neste distantiere pe eleronu ala :D
|
Cum poate sa arate pisica asta.. mai rar.. fara cuvinte .. superba, p0rnache, etc! Da' probabil auzi asta in fiecare zi :-)
|
Masina arata genial ! Imi place foarte mult si intradevar...nu prea mai ai ce sa ii faci. ;) O admiram in victoriei si pot sa spun ca in realitate arata si mai bine.:D
Multa bafta si sa ai grija de ea :-P |
Quote:
Bafta ! |
marpha .. masina si la fel de marpha fata pe care o si cunosc..dealtfel
|
Tare rau masina. Angel-urile rosii, seara, fac toata treaba.
Pacat ca vrei sa o vinzi, sper sa nu ajunga la vreun b0$$ sa o faca el iem pauăr. |
3 Attachment(s)
Quote:
Ca dovada noi investitii ca se apropie sezonul 2011 :P filtru panel K&N,garnituri capac tacheti si bujii,cilindru receptor ambreiaj nou,jante BBS Style 5 urmeaza multe altele insa pana nu intra in posesia mea nu are rost sa le mentionam. |
Logic ca e sub. Nu cred ca mai gasesti in 5000 pisica tipla. Bafta cu ce vrei sa iti iei :)
|
Sper sa nu se dea pana la grill fest :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning