Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Intalnire colectionari Cluj-Napoca (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/243607-intalnire-colectionari-cluj-napoca.html)

Gica 22-06-11 22:52

Re: Intalnire colectionari Cluj-Napoca

Dap, acum am observat si eu...dupa un search pe ebay :) E chiar ieftin la colega Elena.bg

dorin_cdg 23-06-11 11:53

Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 4415630)
ce parere aveti de facut treaba la Polus...ca e chestia aia cu tuningul...:D

doar ca nu stiu unde si cum am avea loc...poate daca inventam ceva ingradire,

haideti cu idei...acolo vor fi si curiosi la greu

https://forum.4tuning.ro/676-polus-tu...uj-napoca.html

Nu cred ca ar fi foarte util sa mergem acolo la pozat si studiat machete.

Predator_MCC 23-06-11 12:08

Eu zic că ar fi o idee bună să ne īntālnim īn primă fază la iulius, langă lac, schimbăm cāteva vorbe, aruncăm cāte un ochean la machete, schimbăm cāte o impresie, iar apoi (cei care vor şi au chef) mergem la Tuning Days la Polus.
:)

Ce ziceţi?

dorin_cdg 23-06-11 12:09

Quote:

Originally Posted by Predator_MCC (Post 4416743)
Eu zic că ar fi o idee bună să ne īntālnim īn primă fază la iulius, langă lac, schimbăm cāteva vorbe, aruncăm cāte un ochean la machete, schimbăm cāte o impresie, iar apoi (cei care vor şi au chef) mergem la Tuning Days la Polus.
:)

Ce ziceţi?

Cea mai buna varianta!

patrx 23-06-11 12:16

Eu sunt de acord cu Predator: impacam si capra si varza. Si propun sa ne intalnim mai devreme, sa zicem 10-11, ca sa fie toata lumea multumita.
La Polus e nasol ca nu avem unde sa ne desfasuram. O sa fie plin de lume, multi curiosi, soare puternic si cea mai mare problema, cu spatiul: va trebui sa ne punem machetele pe jos.

DoYaSeeMe 23-06-11 22:45

Well, eu n-as prea merge la Polus, personal nu ma atrage tuning-ul, in plus tocmai mi-am luat aparat foto nou si as vrea sa-l incerc. La Polus va fi destul de multa lume, destul de incomod pentru noi sa desfacem cutiile si sa ne desfasuram ca de obicei. Astfel, votez varianta kartodrom, intre lacuri sau Havana,daca e vremea nasoala.

Racer21 24-06-11 08:53

s-ar putea sa trec si eu pe la intalnirea asta, am vb cu Patrx pe mess si mi-a zis ca e ok. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine: eu as alege duminica, ora 10-11 sau mai repede sa nu fie caldura si locatia sa fie la lac ... ca e aproape de mine :lol: Nici la kartodrom nu e rau, nu-i multa agitatie pe acolo si este loc destul.

dorin_cdg 25-06-11 12:59

Maine la 12:30 la Havana?!... nu prea e vreme de kartodrom sau de lacuri...

DoYaSeeMe 25-06-11 20:29

12:30 Havana ramane :D

Racer21 25-06-11 21:30

in regula atunci, voi veni si eu. Doar o chestie, voi mergeti direct in Havana sau va intalniti toti undeva inainte si de acolo mergeti ?

dorin_cdg 25-06-11 23:06

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 4422138)
in regula atunci, voi veni si eu. Doar o chestie, voi mergeti direct in Havana sau va intalniti toti undeva inainte si de acolo mergeti ?

Ne intalnim direct la Havana.

Racer21 26-06-11 21:12

21 Attachment(s)
daca s-au pus poze doar pe miniauto deocamdata, am zis sa le pun eu pe ale mele aici (ma rog, unele din ele). Fiind prima intalnire pot zice ca a fost ok, eu am vorbit cel mai putin din cauza ca machetele m-au facut sa fiu atent numai la ele :)) glumeam, a fost bine. Poate pe viitor o sa fie undeva outdoor ceea ce inseamna poze mai bune, ceva mai multa distractie si mai putin fum de tigara :D

patrx 26-06-11 21:13

Intalnire colectionari Cluj-Napoca - Iunie

22 Attachment(s)
Astazi am avut parte de o intalnire foarte reusita. Ne-au onorat cu prezenta pentru prima data doi dintre colegii nostri de forum: Predator_MCC si Racer21.
Ce a iesit vedeti mai jos. Enjoy !

DoYaSeeMe 26-06-11 22:13

15 Attachment(s)
Adaug si eu niste poze :)

2010 26-06-11 22:17

o adevarata placere sa vezi ce fac prietenii!!!
felicitari!!!

All times are GMT +2. The time now is 11:55.

- Copyright 2026 4Tuning