![]() |
Re: BMW 120d Vs Audi A3 2.0 TDI
Quote:
Jantele nu ma incanta pe masina asta.Prefer unele mai elegante in genul celor standard de Audi cu spite.Sau unele all black. |
1 Attachment(s)
Quote:
ontopic: e o culoare f reusita pt a3 si s-ar potrivi cu niste aez excite dark pe 17 :) |
Dc BMW performantza ? Te-ai uitat pe specificatiile tehnice intai?
|
Quote:
|
In fine , Audi Rulls atunci:):):)....Ceva modificari vei aduce masinii?
OT : Posesori de 120 D sau A3 2.0 TDI 170 cp pe aici nema?:( |
Va fi un kit exterior sigur.Ceva discret oricum.Folie sau ionizare sigur.Muzica mai multa decat in Smart.Am vazut niste scaune imbracate in piele care aratau foarte bine.Si fete de usi modificate pentru difuzoare mai mari.Chip-tuningul va fi primul oricum.Poate mai tarziu o turbina si un ambreiaj daca sar de 200cp.Alte jante (pe cele de pe masina voi pune cauciucurile de iarna).
|
Quote:
|
Pt ca sunt un fan Bmw aleg clar seria 1 care oricum la handling il rupe pe A3 si la comportament rutier ca sa nu mai zicem de performantele motorului
|
Quote:
|
daca golanu s-ar fi numit BMW si era hatchb, ar fi zis " bmw eee rullz ..." spre deosebire de a3 ... in fine in gusturile omului n-ai cum sa te caci,dar cadn vb aiurea parca ai incerca :)))
|
cum se sta in spate la A3? eu (1,85) stateam intr-o pozitie de-a dreptul nefireasca in seria 1. foarte nasol din punctul asta de vedere. A3-ul cum e?
|
Quote:
Ceva mai bine decat in BMW avand in vedere ca asta a mea are doar FWD.La quattro nu stiu.Oricum cred ca ai probleme la intrare pentru ca nu are decat 3 usi :) si imi place asa. Eu mi-am facut un principiu dupa ce am mers 3 ani cu masina cu 2 locuri.Cine vrea sa mearga cu masina sa-si cumpere :twisted:. Asa ca nu vei vedea prea multe persoane pe banketa din spate :lol: |
Quote:
~Nautilus |
Inca un capitol la care BMW-ul pierde ?
Am admirat un 120d azi in fata la mine , a inceput sa imi placa , cat de cat dar oricum raman la parerea ca a3 e mult mult mai bine realizat din punct de vedere estetic |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning