![]() |
Re: E36-My e36 TM
bineeeeee ... walker :lol:
LE: trebuie o mana de polish pe jantele alea.... |
bafta....arata binisor ptr inceput...
o faci mai de cox..aa :D |
Quote:
texan am fost pentru o zi :lol::lol: Quote:
|
e super masina am avut ocazia sa o vad la o spalatorie cam acum 3 luni prin bucuresti si singura chestie care nu mi a placut erau jegurile alea de stele in loc de emblemele de bmw.....
arata super bine masina ,bafta cu ea.;) |
Quote:
|
nu mai e :lol::lol: ti-am zis ca am devenit civil :lol:
|
Frumoasa masina si cu f mult potential,am mai intalnit-o in trafic.
Cu niste jante pe masura iese ceva deosebit. Sa o stapanesti sanatos! |
4 Attachment(s)
da ms.....jantele ma batea gandu sa le schimb...oricum e bine ca am de unde alege ca apelez la kox garage si punem ceva senzatie numa na sa ma lase si sufletu sa dau o carutza de bani pe rotzi...
|
Frumoasa masina o stiu de ceva vreme.
Sa sti ca e frumoasa asa cum e ea adica cu rotile alea, cu ale,cu alea de america in bara spate, si cu culoarea asta deochiata. mai bine o lasi asa :D audi l ai dat? |
te-am vazut acum in weekend cand ai trecut pe la stadion, spectacol masina ! :D
so stapanesti sanatos ! |
pune poze cu interioru clare te rog!
|
superba masina!
o stiu de mult timp de la anunturi! jantele mi se par ca dau foarte bine,de ce vrei sa le schimbi? |
Quote:
Bafta Laurentiu ! |
5 Attachment(s)
Quote:
audi da e pe la bucale si cineva lo vazut iar in alexandria...:lol: Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ieri mi-o venit primul pachet...un morman de fiare :lol: maine ridic si noile scaune....joi vine si alt volan....am gasit si stopurile prin raul....si ceva faruri......mai mi-ar trebui bandouri...pan acum am gasit dar nu set complet.....mai caut....joi este programata si la rar si trebuie s aincep sa-mi bat capu pentru niste nr :lol: |
cunosc masina din bucuresti..(era parcata in apropiere de zona unde locuiesc)....a si venit odata cu ea la o intalnire bmw si i-am schimbat obc-ul din germana in engleza ca nu stia cum....forta maxima masina...sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea..din cate-mi amintesc pretul ei era destul de mare...
P.S. revino la bandourile negre si da-l afara din lot de chuck noris :pistoles:+ alte faruri...si o clima digitala (parca ai manuala) si cam aia e 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning