![]() |
chetia cu golfu' e intr-adevar cam exagerata..cat despre datele lui xj 220-stiu si eu cate ceva de masini...nu chiar exact dar stiam ca are in jur de 540 de cai si ca a costatcam 700000de marci al vremea aia :)
Si eu cred ca daca ar fi sa luam per total , la utilizare cotidiana, reprize si siguranta, ca daca ne gandim bine conteaza si aia, la viteza mare pe sosea...tot un porsche ar castiga...911 turbo modelul noucand va aparea presuun ca o sa bata 320 km/h.Nu am mai urmarit ce se intampla cu modelul asta nou...dar sigur turbo-ul va fi supergrozav. Nu sunt neaparat un fan porsche, mai degraba prefer bmw-urile, dar daqca e sa fm absolut impartiali cred ca un porsche ar castiga o competitie de cel mai bun , per total , chair daca nu ar castiga detasat nici o categorie, poae doar cea de manevrabilitate... Ceilalti ce parere aveti? :lol: :arrow: |
Re:
Quote:
|
am gasit
cred ca e un mercedes sl 65 amg de 612 cai
eu personal nu l-am vazut da mi sa spus ca este in bucuresti orikum cred ca cei 612 cai merita lejer 225.000 euro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Pai sa-ti zic eu ceva de porcshe si stabilitate OFF TOPPIC dar recent -
Doi rusi, bani multi - unu in M3 altul in 911 turbo - pe bretea de autostrada dar mai larga care te baga pe alta autostrada, restrictie 80 - ei au venit cu 200 - rezultat porschele pe camp in balustrade, M3 a trecut - locatia Elvetia - rezultat expulzati amandoi din CH. Aveau 20 si 21 de ani. |
cred ca e un tico cu aripi si elice in spate la Marriot...care va decola cat de curand :lol: :lol: :lol: .eu nu stiu ce sa zic sunt in necunoshtintza de cauza dar cred ca si CTL are shanse la categoria BEST TUNING sau mai pe romaneste cea mai puternica masina din Romania!
|
Oameni buni, de unde scoateti asemenea masini, cu o asemenea putere, intr-o asemenea tara? Sincer, nici macar n-aude omu' de ele dar voi le scoateti pe banda rulanta.
Orlando: iar ai spus o prostie mai mare ca tine :lol: CTL-u' este surclasat de multe masini MULT mai puternice decat el. PS: cred ca cea mai puternica masina din Romania e Toyota Supra din Craiova, cu 220 cp :lol: |
Re:
ASA E :))))
Quote:
|
Explicati-mi si mie ce inseamna \"replica\" la o masina! :oops: Sorry pt off-topic, da' ... ma macina!
|
Replica = reproducere dupa un model de masina.
Explicatie simpla si pe intelesul tuturor + ca asta consider eu o \"replica\". |
Adica.... e o teapa? De genul , adidasilor din Europa si Niro? Si... cine face \"tepele\" astea? Care e treaba cu ele? ca nu inteleg nimic!
|
da este un 65 AMG in bucuresti, este a unui om politic. nu mai stiu numele.
|
Bestie: da, se poate spune si teapa. Nu stiu cine le produce :roll: Erau niste poze pe forum cu o replica de F50, din Bucuresti. Ce m-a amuzat cel mai tare => pe spate (parca), avea un slim (roata de rezerva) de toata frumusetea.
Corse: n-am contestat existenta unora dintre masinile enumerate de lume, dar toate... mi se pare putin aberant. |
Re:
Quote:
|
7 Attachment(s)
asta e replica f40`ului din buc
|
super tare masina :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning