![]() |
Re: bmw e30 325i - masina pt pasiune...
Quote:
mai intai cu Jakalu,daca bati pe Tigan,apoi poti sa visezi sa il bati pe Medelin !!!!:D:D:D:D |
iulian eu te felicit pentru toate lucrarile facute,parerea mea este ca sunt facute cu bun gust.sincer mie personal imi plac mult amandoua si daca o sa iau permisu mai repede si o sa fac si rost de bani mai repede ma jur ca o sa cumpar eu primu urs ca am vazut ca este la vanzare.daca poti si vrei da-mi un pm cu id-ul tau si sa vorbim mai multe.bafta si SUPERBE MASINILE
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nici eu nu cred in cei 215 cai:D...insa ca sa ma convingi cand vine caldura dai o fuga la Ploiesti si faci niste teste dyno cu noi...suntem cativa care abia asteptam o noua provocare:D
PS N-ai dat nici acum ursul gri??...acum un an jumate am fost la tine sa-l probez si arata destul de bine....ii mai trebuiau niste mici probleme rezolvate dar in mare era ok. |
[QUOTE=ady_viteza;4117634]Nici eu nu cred in cei 215 cai:D...insa ca sa ma convingi cand vine caldura dai o fuga la Ploiesti si faci niste teste dyno cu noi...suntem cativa care abia asteptam o noua provocare:D
PS N-ai dat nici acum ursul gri??...acum un an jumate am fost la tine sa-l probez si arata destul de bine....ii mai trebuiau niste mici probleme rezolvate dar da si eu astept sa vad masini noi la start , cat despre ursu gri lam vandut dupa ce ai venit tu de lai vazut , pe urma regretam imi parea raw si am facut tot posibilul sal recuperez. problemele de care sti tu sunt rezolvate de mult , plus ca acum 1 luna a primit chit ambreaj nou , un nou grup si ulei motor schimbat. masina merge impecabil decat ca acum mi-a aparut o problema la caseta de directie [pierde lichid]:sad: si cred ca trebuie sa schimb si bucsile la punte cum ai facut si tu . in rest masina e tun. ce sa faci e greu cu 2 sa bagi bani in amandoua ! |
Quote:
|
Quote:
|
sal ai aflat codul vopselei dp ursul negru pag?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: