![]() |
Care veniti cu laptop-ul si o imprimanta portabila ca sa va tin timpii ca lumea, si sa va dau si foaie cu cat ati scos ;) pe loc . :lol: :lol:
Inca ceva, inscrierile se fac la Coobra. :lol: :lol: :lol: |
Pacat ca nu ajung la Prisma si Baneasa ca veneam cu \"bolidul\" ...oricum la urmatoarea cursa la care ne intalnim va luati teleghidatele si facem show :lol: :lol: :lol: !
P.S. : 200sx eu accept provocarea ca doar ne dam de placere :lol: si nici nu e ilegala cursa(ar fi ceva sa ne ducem la locurile unde stie politia ca se fac ilegale cu teleghidatele sa vedem ce ar zice :lol: :lol: ) PPS : Hondare tare skyline-ul ala dar pacat ca nu se misca(decat impins :P ) ...deci ti-o da si buburuza lu santos :lol: :lol: |
daca poti sa faci cerculetze cu ea si daca ai putea sa dai kiar si un burnout cu ea......sigur castigi tu cursa :lol: :lol: :lol: da vezi daca e telechidata sa iti pui baterii duracell ca sa nu te lase in mijlocul competitziei!eu sincer daca o sa vad asa o intrecere o sa musc din prosop cu inima in gat de emotzii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
5 Attachment(s)
Buey, va luati de Skyline-ul meu ??? :lol: :lol: :lol:
Sa vezi liniutze ce fac astia la mine aici pe strada... Ieri s-a dat un Accord super rau cu o Supra mah... A plecat mai bine Supra, dar dupa aia, a lucrat-o Accord-ul... Pentru ca Supra avea statii in portbagaj sa asculte manele pe cand Accord-ul avea altceva... :wink: |
:shock: :shock: :shock: :shock:
Pfff.... sunt belea belea! 1. Sunt ale tale? 2. Nu sunt teleghidate nu? :( |
Nu... Tocmai de aia mi-e sa nu-mi sara copiii astia care au deschis topicul, ca nu detin masinutze teleghidate... Mia culpa baietzi !!!!!
Dar tot va fac... NOS-ul din portbagaj este real... :lol: |
|
uite cu ce pierd vremea ... si cu ce incarca forumul
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning