Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/24243-october-tuning-festival-cluj-napoca.html)

-ZZ- 16-10-06 13:57

Re: INSCRIERI PENTRU OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca

Din pacate nu ne-am intors cu nici o cupa :sad: ......dar de aveam un sticker cu SPORT lipit pe parbriz sau un 16 v pe spate ...luam locul 1 garantat :shock: ....slabutze cunostintze in materie de tuning pentru publicul clujean din pacate :sad:

Piry 16-10-06 14:08

lasa zozo...macar am fost la party :PPPPPPP

Zerofast 16-10-06 14:08

TOT la noi e mai frumos tot acasa...maybe next time ;) oricum trebuia sa fii p podium..ast e ...

SoundIdentity 16-10-06 15:04

salutare bacau!!!oradea este la fel dee trista ca voi...sincer noi avem ochi si gusturi pentru masinile voastre chiar sunt frumoase si gti-ul si peugeotul ...acuma asta este am invatat ceva nu mai mergem nici noi la jurizare de public ca e doar ceva non sens si facem bani altora din ceea ce am investit noi ;) promit ca daca se va organiza ceva in oradea va vom invita sau daca e ceva pe la voi asteptam reciproc invitatie de la voi ;) sunt membru clubului west side racers oradea (WSR) VA VORBESC IN NUMELE TUTUROR ...BAFTA SI CAPU SUS ;)

-ZZ- 16-10-06 15:06

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 587385)
lasa zozo...macar am fost la party :PPPPPPP

dar foarte tare petrecerea....era sa uit :censored: :censored:

-ZZ- 16-10-06 15:08

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 587433)
salutare bacau!!!oradea este la fel dee trista ca voi...sincer noi avem ochi si gusturi pentru masinile voastre chiar sunt frumoase si gti-ul si peugeotul ...acuma asta este am invatat ceva nu mai mergem nici noi la jurizare de public ca e doar ceva non sens si facem bani altora din ceea ce am investit noi ;) promit ca daca se va organiza ceva in oradea va vom invita sau daca e ceva pe la voi asteptam reciproc invitatie de la voi ;) sunt membru clubului west side racers oradea (WSR) VA VORBESC IN NUMELE TUTUROR ...BAFTA SI CAPU SUS ;)

Da si eu ti-am vazut paianjenul 8)
Pacat ca atzi anuntzat tarziu cu eros show-ul ala....ca noi veneam..ca sanatosi la cap nu suntem 8)
Pe viitor poate la mai bine,dar la cluj...nu mersi :x

SoundIdentity 16-10-06 15:22

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 587436)
Da si eu ti-am vazut paianjenul 8)
Pacat ca atzi anuntzat tarziu cu eros show-ul ala....ca noi veneam..ca sanatosi la cap nu suntem
Pe viitor poate la mai bine,dar la cluj...nu mersi :x

:):):):) CE AI VAZUT ACOLO SA NU ZICI LA NIMENI:):):) CA DE VEDE MUHERES MA OMOARA :)

VWlad 16-10-06 19:34

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 587375)
Din pacate nu ne-am intors cu nici o cupa :sad: ......dar de aveam un sticker cu SPORT lipit pe parbriz sau un 16 v pe spate ...luam locul 1 garantat :shock: ....slabutze cunostintze in materie de tuning pentru publicul clujean din pacate :sad:

Nu conteaza lipsa vreunui premiu,Bacaul se mandreste cu voi :) Sa inteleg ca toate premiile le-au castigat clujenii ? :) Cam aiurea cu votul publicului,dar asta este...Felicitari pentru reprezentare.

Piry 16-10-06 19:48

Quote:

Originally Posted by VWlad (Post 587808)
Sa inteleg ca toate premiile le-au castigat clujenii ?

NU!! .

sandrei 17-10-06 02:27

Samuraiul a castigat locurile 1.2.3 la toate categoriile.PUNCT! si VSA pt BEST GAY CAR :lol: :lol:

cristi_407 17-10-06 17:00

1 Attachment(s)
Se pare ca atrage fete `portocala` ;)

SoundIdentity 17-10-06 18:04

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 588855)

io nu las fetitzele sa calareasca masina mea :):):) la arad de ex la un cabrio au indoit capota fata...io daca careva mi-o sofoneaza o frec fatza de toata lumea ;)

aleks 18-10-06 09:16

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 588855)

... vrajeala stapanului e de vina:lol: :lol:

mertan 19-10-06 10:06

cam minore....

bc_04_aju 20-10-06 13:16

aoleu da ce fatza au clujencele astea
shi ce inele frumoase au pe manutze nu au lasat vreo urma

All times are GMT +2. The time now is 20:13.

- Copyright 2026 4Tuning