![]() |
Altu'...arata periculos...jantele alea... :lol:
|
:D eu propun sa fie mutat topicu la divertisment ... e chiar amuzant! apropos tu ce mai ai mah ... diesel?
|
Vino tu in Bucuresti si mai vb dupa aia. Aici e patria curselor. Nu o sa venim noi toti ca a zis unu ca e el tare si mare si sa vedem de fapt ca nu stie nimic. M-am plictisit de din astia.
|
numai reisări pe aici :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Mare fel de 324 o avea si asta... Numai basme, spuse de niste indieni fara nume si fatza, doar un nick si o poza luata de pe net...
|
sa-si mai faca si raising clab si e cel mai smecher :) :) :) :) :lol:
|
deja-i penibil topicu'.....deci: eu, cel mai mare shmeker dintre shmekeri, imi iau inima-n dinti si accept marea provocare ! 8)
am motor de doua mii cu saispe valve cand si unde Arthur BaDBoY ? |
In visele lui probabil :D cand conduce masinile din NFSU... :lol:
|
fara misto..ma bag si eu pe acolo...
|
akimoto, sa ai mare grija ca el rupe asfaltu :roll: :lol: nu de alta dar poate sare vre-o bucata de asfalt si i-ti loveste masina :wink:
|
bah baieti voi nu vedeti..ca asta face misto de voi?? :lol: :lol: a mai fost unu tot asa..daca va amintiti..care sia luat rs4... :lol: si el luase poza de pe net.. :D
|
As vrea sa vad si eu un 323\"cu tmburi si presuri la roti\" care rupe TOT.
|
Arthur BaDBoY, hai, miscare ! calare pe cai ! te dai sau nu ? am 2mii saispe valve....ti-e frica cumva ? ai emotii ? CAND SI UNDE ?
BadBoooooy......BaaaadBooooooy where are yooooouuuuuuuuuu ? |
ahhhhh, acum inteleg....tocmai m-am dus pana la geam si am vazut ca e oleaca de apa pe jos....
vrei sa asteptam pana o fi uscat ? 8) |
:lol: :lol: :lol: :lol: Cata panarama !!! Nu mai pot de ras... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning