![]() |
Re: Romania Membra U. E.
din 2007 romania o sa o cam ****,o sa fie mai bine...pfffff pe d r a q tot ca inainte...tot acelasi k k t
in fine.....asteptam si o vedem ce iese salut |
Quote:
din fericire, mai gindeste si romanul cu capul si nu cu burta ;) cine sa descurcat pina acuma, se va descurca de la 01.01.2007 si mai bine; iar cine a murit de foame, nich eu nu il mai poate salva...frate, frate, dar brinza este pe bani!!! iesirea libera si tuning westeuropean sint atuurile principale pentru fanii tuning...rar-ul nu se poate indeparta prea mult de regurile eu, exemplu banal folii negre...nu mai trebuie sa cumperi LUMA cu 2-3 millioane, ci poti sa o iei de la aldi cu 10 euro si ai aprobare pentru toata europa;) to be continued... |
eu cred ca mai rau ca acum nu are cum sa mai fie.si preturile sunt la acelas nivel ca in toata europa.cu o majorare a salariilor se va indrepta multe treburi.Doamne ajuta!
|
Romania Membra U. E. VECI
|
Quote:
Deja e stabilit si nu te poti opune. Din pacate cei ce vor profita din plin de asta vor fi doar potentii zilei. Pt. omul de rind va fi si mai rau,cel putin un timp. Englezii deja se chinuie sa faca legi pt. a stopa potentiala si presupusa invazie a imigrantilor din Romania si Bulgaria. Dupa cum se vede la Budapesta,ungurilor a inceput sa le iasa UE pe nas. |
englezii se opun la multe, prevazute , presupuse sau potentiale...
intrebarea este, atita timp cit nu sau schimbat legile de calatorie ca "turist", adica au ramas 90 de zile in 6 luni, ce "pedeapsa" vor primii cei care vor trai ca "turist" in UE??? sau vom avea un stat in stat, adica schengen in UE?? cum se spunea la armata, nu da nici o comanda, daca nu ai controlul efectuarii.. sau cum sa-i interzici bucatarului sa manince, cind el este in bucatarie si gateste? :rolleyes2 |
totul se v-a sti in 2-3 luni :)
Libera circulatie v-a fi ! Sa vedem cu permisele de munca cum ne v-a ajuta EUROPA ! Desi cred ca si in romania se v-or putea face bani mai multi ca si acum! |
In caz ca nu stiati,s-au scos vizele pt cetatenii NZ si Australieni care vor sa intre pe teritoriul Romaniei cu scopuri turistice...momentan sunt curios daca se va reciproca aceasta decizie a Ro, si cetatenii romani vor putea calatori in NZ si Australia viza-free pt scopuri turistice pe o perioada max de 3 luni asa cum si cetatenii celorlalte state member UE au dreptul.
|
da de cand NZ si australia sunt in ue ma ? oricum atatea prostii vor impune responsabilu UE incat o sa fie mai rau decat inainte eu unu personal as fi preferat ca romania sa adere la liga araba zau asa , ceausescu cu iei o facut banu gros nu cu europa sau america .Cu astia numa o cheltuit in schimb de la Mohamed ,Ali... etc o scos dolari la greu
|
Ziceam ca cetatenii din UE au drept de a intra in Australia/NZ viza-free...iar dupa aderarea Ro la UE si romanii vor putea face la fel...
Poate ce te-a derutat pe tine e ca am zis ca si cetatenii Aus/NZ vor putea intra pe teritoriul RO fara viza...pt ca pana acuma aveau nevoie... |
cu ce mama masi intram in u e ??? cu noroaie pana la genunchi si gropi in plin centru ca mi-am indoit janta ???
|
da cine te-o pus sa umbli cu jante in romania? nu stiai ca dupa ce treci de granita iti trebe senile ? :)
|
si sa zicem ca o sa imi iau table.. ptr romania.. cu ce intram un U.E. ca romanu nu stie e ii ala servetel, sau batista de hartie.. si isi sufla.. treburile.. pe unde apuca.. si halalalt roman care nu are ce pune in farfrurie il doare fix in pooooola unde arunca o hartie... nu ??? sa nu mai spunem de taranimea care or ajuns in orase.. sau respectare legilor..
|
Fixius, tu te gandesti cu ce intram noi in Europa, da' cu ce intra Europa in noi nu conteaza? Stau si ma intreb... de la 1 ianuarie, cat vor creste preturile la garsoniere / apartamente / case / terenuri ?! De fapt... nici nu vreau sa-mi imaginez, pentru ca va fi dureros rau de tot. Cert e ca VOR CRESTE, in nici un caz nu se vor ieftini asa cum credeau unii.
|
Curios sunt daca in timp preturile la masinile sh din RO vor fii ca in celelalte membre UE.Sunt o gramada de cazaturi la preturi aproape duble:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning