![]() |
Re: Live for Speed !
@69RUP , tu chiar tre sa fi asa mereu ? ... Nu poti sa fi si tu cu "Da'u" macar odata ? .... Ce ai tu si cu echipa asta noua ? .... Sper ca esti capabil cu un raspuns civilizat si fara ceva gen "boostere tu taci ca pe tine te fac si cu spatele" si asta ar fi o minciuna cat tine de mare defapt;) ....
|
Quote:
Quote:
. (PUNCT) |
Quote:
|
@69RUP Daca te dai asa de mare faci 1 la 1 cu mine in lfs? un battle scurt acolo 1 tura sau 2 daca te dai asa rotund.. Sau tie frica cumva?? :) In lfs ca alte jocuri nu am inafara de lfs si nu sunt coduri cum ar fii nos sau coduri de viteza etc.. nu pentru multy player si se numesc tweak! ma rog..
Faci?? |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Scurt pe 2 - Va acept provocarile , da rezultatu se stie deja ;) |
Bun dami id de mass sa vorbim sa iti dau datele de server .
Restu intrati pe adresele ce vor fii postate pentru a fi spectatori sau martori ma rog :) |
O da o echipa noua :) o sa fiti ca S-Tuning :))? sper ca nu :)) CA daca o sa fiti ca aia o sa avem de cine sa facem misto :))
|
Quote:
ma astept sa ai lapper |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut tuturor ! am luat si eu jocul din nou acum 2 zile, si am incercat sa pun un mod in el, un bmw, am facut tot ce spunea in readme, dar cand am intrat in joc masina nu arata prea bine, atasez o poza, poate ma ajuta si pe mine cineva,
Multumesc!:-) |
4 Attachment(s)
siiii varianta mea finala a skin'ului.
|
sincer e cam urat:))
|
Quote:
http://www.lfs.net/ |
masinile de race , sunt pline de sponsori si de stickere , am incercat sa fac ceva asemanator....oricum bine ca mi-ai zis;) o sa il fac altfel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning