Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed ! (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/241848-live-for-speed.html)

s0r1n 21-02-11 20:42

Re: Live for Speed !

@69RUP , tu chiar tre sa fi asa mereu ? ... Nu poti sa fi si tu cu "Da'u" macar odata ? .... Ce ai tu si cu echipa asta noua ? .... Sper ca esti capabil cu un raspuns civilizat si fara ceva gen "boostere tu taci ca pe tine te fac si cu spatele" si asta ar fi o minciuna cat tine de mare defapt;) ....

69RUP 21-02-11 20:43

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4107726)
Eu personal joc lfs de 5 ani si am avut sute de servere. Dar tu pe cate servere ai jucat? ai jucat multi player sau nici nu ai iesit din grupul "Demo" :lol:
Stai linistit vom rezista avem deja 10 membrii in echipa , hosting asigurat dar peste 2 luni , nume avem tot mai lipreste skinurile
Am pus pentru tine niste poze cand faceam drifting in Y ;)

de ce minti ai avut miii de servere :lol: acum imi spui ca ai si licenta si de toate ..... pozele nu dovedesc nimica :lol:

Quote:

@69RUP , tu chiar tre sa fi asa mereu ? ... Nu poti sa fi si tu cu "Da'u" macar odata ? .... Ce ai tu si cu echipa asta noua ? .... Sper ca esti capabil cu un raspuns civilizat si fara ceva gen "boostere tu taci ca pe tine te fac si cu spatele" si asta ar fi o minciuna cat tine de mare defapt ....
asa sunt eu am vazut multi cu vise de gen .....nu am nimica mi-am spus parerea .... ca te i-au cu spatele nu am spus-o eu da minciuna nu ii :)

. (PUNCT)

cipry02 21-02-11 20:44

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4107745)
Merci de idee dar pana acuma am stabilit cum ne vom numii "Ro-Maniacii"

ook...desi lucram la skinuri.O sa le postez oricum cad termin (cu RRS)

nonameDesign 21-02-11 20:53

@69RUP Daca te dai asa de mare faci 1 la 1 cu mine in lfs? un battle scurt acolo 1 tura sau 2 daca te dai asa rotund.. Sau tie frica cumva?? :) In lfs ca alte jocuri nu am inafara de lfs si nu sunt coduri cum ar fii nos sau coduri de viteza etc.. nu pentru multy player si se numesc tweak! ma rog..
Faci??

s0r1n 21-02-11 20:55

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 4107753)
de ce minti ai avut miii de servere :lol: acum imi spui ca ai si licenta si de toate ..... pozele nu dovedesc nimica :lol:

asa sunt eu am vazut multi cu vise de gen .....nu am nimica mi-am spus parerea .... ca te i-au cu spatele nu am spus-o eu da minciuna nu ii :)

. (PUNCT)

hai omu cand o dam cu martori ? .... app martorii sa nu fie sorin choby si skillzz sau toti membrii ss .... sa fie cineva care nu tine cu niciunu din noi ;)

69RUP 21-02-11 20:58

Quote:

Originally Posted by nonameDesign (Post 4107815)
@69RUP Daca te dai asa de mare faci 1 la 1 cu mine in lfs? un battle scurt acolo 1 tura sau 2 daca te dai asa rotund.. Sau tie frica cumva?? :) In lfs ca alte jocuri nu am inafara de lfs si nu sunt coduri cum ar fii nos sau coduri de viteza etc.. nu pentru multy player si se numesc tweak! ma rog..
Faci??

Nu ma dau mare ... ahhh nu exista nos in lfs eu pentru asta am luat jocu ce dezamagiree :lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 4107823)
hai omu cand o dam cu martori ? .... app martorii sa nu fie sorin choby si skillzz sau toti membrii ss .... sa fie cineva care nu tine cu niciunu din noi ;)

Stii si tu bine ca asta e imposibil nu exista asa ceva tot o sa se gaseasca

Scurt pe 2 - Va acept provocarile , da rezultatu se stie deja ;)

nonameDesign 21-02-11 21:01

Bun dami id de mass sa vorbim sa iti dau datele de server .
Restu intrati pe adresele ce vor fii postate pentru a fi spectatori sau martori ma rog :)

KrYpToN 21-02-11 21:01

O da o echipa noua :) o sa fiti ca S-Tuning :))? sper ca nu :)) CA daca o sa fiti ca aia o sa avem de cine sa facem misto :))

69RUP 21-02-11 21:03

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4107870)
O da o echipa noua :) o sa fiti ca S-Tuning :))? sper ca nu :)) CA daca o sa fiti ca aia o sa avem de cine sa facem misto :))

Y!M tudysvv

ma astept sa ai lapper

nonameDesign 21-02-11 21:04

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4107870)

Nici vorba eu cand joc lfs eu joc dau tot pe hard (sau pro , dupa caz..) cum ar venii si ii dau inainte fara sa ma uit inapoi ..

EviL?Skater 22-02-11 09:53

1 Attachment(s)
salut tuturor ! am luat si eu jocul din nou acum 2 zile, si am incercat sa pun un mod in el, un bmw, am facut tot ce spunea in readme, dar cand am intrat in joc masina nu arata prea bine, atasez o poza, poate ma ajuta si pe mine cineva,

Multumesc!:-)

s0r1n 22-02-11 10:27

4 Attachment(s)
siiii varianta mea finala a skin'ului.

KrYpToN 22-02-11 12:59

sincer e cam urat:))

capa` 22-02-11 13:22

Quote:

Originally Posted by EviL?Skater (Post 4109100)
salut tuturor ! am luat si eu jocul din nou acum 2 zile, si am incercat sa pun un mod in el, un bmw, am facut tot ce spunea in readme, dar cand am intrat in joc masina nu arata prea bine, atasez o poza, poate ma ajuta si pe mine cineva,

Multumesc!:-)

Ia de aici ultima varianta !
http://www.lfs.net/

s0r1n 22-02-11 17:12

masinile de race , sunt pline de sponsori si de stickere , am incercat sa fac ceva asemanator....oricum bine ca mi-ai zis;) o sa il fac altfel.

All times are GMT +2. The time now is 21:46.

- Copyright 2026 4Tuning