![]() |
Re: Strech Tyres - experienta, marci gume, dimensiuni.
5 Attachment(s)
205/45/ZR16 pe 9J
|
2 Attachment(s)
195/45 pe 9j
|
3 Attachment(s)
205/40 17...8,5j
|
Quote:
|
Quote:
|
2,2 ..
|
cred ca ar fi mai indicat un 2.5 .. iti mai reduce din confort, dar in acelas timp protejezi buzele, nu cred ca ar fi confortul o problema avand in vedere ca nu ai suspensia stock ^ ^
|
deja cu 2.5 provoaca voma si mai mare :)) abia pot merge cu ea acum la drumurile kre sunt in braila !! :))
|
12 Attachment(s)
225/35 zr17 pe 10j ***Made in Romania****
Incepem asa: Prin garaj zace un set de BORBET A (8,5j cu 10j)... Murdare, cu niste gume uriase 225/45 cu 245/45...bun. Caut sa fac curat un pic si... surpriza: una bucata 225/35 zr17 Falken FK 452 Le vedeam direct pe 10j... Si incepe distractia... Iau jantele, le inghesium intr-o masina si hai la vulcanizare. Dejantam tot si hai sa punem 225-u. Hehe... Si incepe un baiat treaba, dar nu-i ajuns asa ca vine al doilea, si tot nu-i de ajuns si vine al treilea e cu greutate :)). Degeaba... In zadar cateva minute bune, pana nu am adus 1litru de benzina nu s-a rezolvat nimic. Am pus benzina, am dat foc de vreo 3-4 ori :)) si... dupa vreo 2 ore am reusit. La un moment dat presiunea in guma era 5 si.. si tot nu se tragea cum trebuia, interiorul era ok fata nu... Chin frate pt mine chiar sa ma si uit :)) Acum Borbet-ul sta linistit la mine in garaj cu 2.8 presiune si-mi incanta privirea :twisted: Ma gandesc acum ce sa pun pe 11j, dar vorbim cand o fi cazul... De ce v-am scris asta? Mi s-a parut amuzant. Nu-i vreo realizare sau ma rog, dar vroiam sa imparatsesc cu voi asta... Numai bine, PAKE |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
felicitari :D arata foarte foarte misto :D |
1 Attachment(s)
205/45 pe 8,5 j ,2,5 presiune in anvelope.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
8.5j fata, falken fk 452 @ 205/40/17
9.5j spate, falken fk 452 @ 215/40/17 |
2 Attachment(s)
225/35/17 on 8.5 j
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning