![]() |
Re: Systemul meu din casa
Quote:
|
Re: Sistemul meu din casa
24 Attachment(s)
Să moară toţi vecinii !!!
Detin un Logitech z5500 + Placa de sunet: Creative X-Fi Titanium :lol: De astăzi, posesor si de Logitech z506, care se aude mult mai bine, chiar si decat z5500 (dar mai incet...) :D In timp, am trecut prin toate sistemele audio de la Logitech (x230, x530, x540, z2300, z5300, z5500, etc) https://www.youtube.com/watch?v=_Cvd5TXcUNI https://www.youtube.com/watch?v=zkMFbory6b0 Aaaa, sa nu uit. Ce faci cand mai ai un prieten cu un z5500, si va plictisiti? :lol: Le punem in masina :lol: ( sau amandoua intr-o camera :rolleyes2 ) https://www.youtube.com/watch?v=isdVE0ns_BI Aveti poze mai jos cu toate jucariile mele :D |
Quote:
|
Patetic, nu ? :rolleyes2
|
Revin cu poze noi soon:-)
|
datorita unor upgrade la PC am schimbat si placa de sunet....assus xonar... destul de ok :( dar nu extraordinara
|
Ce model?:) DX DS, etc.. ?
Xonar au mare fidelitate pe medii si inalte, insa stau mai slab pe segmentul joase ! :lol: |
Quote:
si ca upgrade-ul sa fie complet am schimbat si boxele....am dat la o parte ce aveam si am luat 4 boxe WHARDFEDALE DIAMOND 9.3 |
Quote:
9.3-ul tin minte ca are tweeterul taiat destul de jos, ca sa compenseze in medii ce nu face midbass-ul. Se simte chestia asta la volum moderat sau mare? |
claudiu ... nu stiu ce sa spun , sincer , nu am urechi eu de mediile create de tweteere ... sincer iti spun , imi place mult cum se aude, probabil nu se aude ca la audifilii aia mari sau medii ...este insa incomparabil cu ce aveam
parca , acum ca ai spus, si am stiut unde sa ciulesc urechile, poate mai trebuiau niste medii, oricum e mult mai bine |
9 Attachment(s)
Revin si eu cu noutati:
-2 incinte E-Boda AV-120F -Amplificator pentru ele ONKYO A-8250 La partea de Bass -Powerbass S-10(cutie de 77L acordata la 28Hz):twisted: -Amplificator U-Dimension EL-A52 -Baterie 70Ah/640 -Redresor 10 Ah -cabluri 12awg iar sig AGU SoundQuest 40Ah |
revin.... am schimbat si amplificatorul ...1 bucata yamaha A-S 700.si un minidisc Sony MDS JA50ES ppe care il folosesc ca si dac...si am si arcamul (dac) si cand vreau sa fac diferente sa vad ca suna bine arcamul trec si prin MD....nu este mare diferenta dar din cauza amplifului s-a schimbat sunetul in casa ...mai plin si mai curat sunetul ...este ccea mai buna varianta care am avut in casa ...:D
|
1 Attachment(s)
am si eu ceva mai oldschool in casa.
Aiwa AX-7600 DIN 45 500 HiFi boxe Unitra sunt f multumit de ele. |
Quote:
|
nah, merge cu aspiratorul. asa l-am tras pe ala din stanga, dar mi-a fost greu sa-l fac si pe celalalt :))
uite acum ma duc sa-l scot si revin cu poza |
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning