Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Galbena... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/24036-dacia-galbena.html)

Bicuss 10-10-06 23:41

Re: Dacia Galbena...

bardaf......

catutzu 11-10-06 00:19

stie cineva de unde se poate achizitiona capota de genul acesta?....sau unde se poate face?

vlad_VSV 11-10-06 06:55

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 581951)
Salut vlad!!!Pot sa pun o poza cu dacia mea!!!Sa vad ca ce parere ai despre el!!Masina a fost dusa din cluj pe de str parisului!!!Poate o cunostii!!!

mai zic inca o data ...dacia nu-i a mea.....am vazut-o in cluj si i-am facut poze si le-am pus aici......din partea mea poti sa pui poze.....linistit;)

CJ02VDV 11-10-06 11:02

Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning (Post 582220)
mai zic inca o data ...dacia nu-i a mea.....am vazut-o in cluj si i-am facut poze si le-am pus aici......din partea mea poti sa pui poze.....linistit;)

MERSI VLAD!!!

catutzu 11-10-06 12:32

asteptam pozele.... :D

axxro 11-10-06 19:54

da' vad ca incepe sa faca pagini subiectu asta......interesant nam ce zice. cam mult se dezbate pt un kitsch, eu asa consider.

CJ02VDV 15-10-06 00:24

1 Attachment(s)
Pozele Promise!!!!

CJ02VDV 15-10-06 00:37

1 Attachment(s)
NU ma lasa calculatorul sa trimit mai mult de cat o poza!!!

FastAce 15-10-06 00:46

pana si io care miam fkt dacia cu banii putini (tot in stil vitan:oops: :oops: )na iesit un kicth!totusi!da jos eleronu (sau asta sai zici propietarului)so faca intro singura culoaretobeles misto cate sunt da makar sa le puna niste ornamente cromate;)

CJ02VDV 15-10-06 14:25

Quote:

Originally Posted by FastAce (Post 586076)
pana si io care miam fkt dacia cu banii putini (tot in stil vitan:oops: :oops: )na iesit un kicth!totusi!da jos eleronu (sau asta sai zici propietarului)so faca intro singura culoaretobeles misto cate sunt da makar sa le puna niste ornamente cromate;)

Dacia e al nostru!!In ianuarie osa fie pe numele meu din motivul ca trebuie sa chimbam judetul din CJ-in-BH!!Vreau sa vopsesc alb deschis(ca alb metali..)Vreau sa faca cineva o bara de spate!Acuma osa fie dus in cluj sa fie facut motorul!!Unde ar trebuii elemente crromatice?
Inca astep sfaturii!!

Bassu_SIV 15-10-06 14:31

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 586383)
Dacia e al nostru!!In ianuarie osa fie pe numele meu din motivul ca trebuie sa chimbam judetul din CJ-in-BH!!Vreau sa vopsesc alb deschis(ca alb metali..)Vreau sa faca cineva o bara de spate!Acuma osa fie dus in cluj sa fie facut motorul!!Unde ar trebuii elemente crromatice?
Inca astep sfaturii!!

mama ce gramatica :D

vlad_VSV 15-10-06 14:56

incepe prin a da jos de pe ea urmatoarele: plasticul ala negru de pe luneta si sticker-ul de pe luneta (ala cu mobil 1),coada de rechin de pe plafon,trifoiu ala cu patru foi de pe lateral,semnalele alea false din fata si din spate de pe aripi,eleronul ala....cam prea multe dacii il au....nu prea merge....asa....paravanturile alea de la usile din fata....

din fata sa dispara urgent siglele cu renault 12 si cea cu renault,bara neagra (nu-i suv:lol:),paravanturile de pe stergatoare,si pe oglinda retrovizoare cad ca ai lipit ceva sa dispara jos.....asta e parerea mea...daca vrei sa ai ceva frumos renunta la tot ce am zis mai sus....si mai vb dupa ce scapi de ele de "tunat"...nu mi-o lua in nume de rau...ia-o ca pe un sfat....bafta;)

CJ02VDV 17-10-06 10:27

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 586386)
mama ce gramatica :D

Hai sa te vad ca cum sti gramatica maghiara!!!!???

draculas 17-10-06 10:49

15-16 ani aveti voi ma pruncilor ce stiti despre masini ma voi ? sunteti asi la nfs si alte simulatoare auto dar lasati masinile reale pentru alti ! citez "pana si io care miam fkt dacia cu banii putini (tot in stil vitan )na iesit un kicth!totusi!da jos eleronu (sau asta sai zici propietarului)so faca intro singura culoaretobeles misto cate sunt da makar sa le puna niste ornamente cromate
" bai asta care ti-ai facut dacia tu legal nu stiu daca poti detine o masina si tu ti-ai tunat dacia a lu tactu eventual (averea familiei) putzoi

Bassu_SIV 17-10-06 11:10

mah io nush gramatica maghiara dar, macar, incerc sa nu stalcesc limba ramana

All times are GMT +2. The time now is 22:49.

- Copyright 2026 4Tuning