![]() |
Re: '98 - Civic EJ9 - 1.4 iS (D14A4)
Quote:
PS: Cea de pe fata e pusa asa ...ca sa vad cum vine ...ca oricum trebuie sa o vopsesc la culoarea masinii...;) |
5 Attachment(s)
Azi am apucat si am pus jantele pe masina ....
numa' ca eu am uitat ca et-ul trebuia sa fie 45 ...si aste fiind cu et 38,jantele ies de sub aripa mai mult .... :sad: pacat ca arata bine cu ele ... dar cred ca am sa le vand si sa caut altele cu un et mai mare Jantele sunt 15inch 7j alessio 4x100 ... a trebuit sa fac si alte inele de centrare ... PS: Uitasem ...am descoperit ca am ambele burdufe le la caseta de directie rupte si un alt burduf de la capatul de bara la fel... Voi ce marca imi recomandati sa pun ... am gasit unele si la 20 lei bucata ...:?: |
Pai si ce are daca e et38 e et`ul care trebuie sa fie , de ce trebuie sa fie 45 ?
|
Quote:
|
Stai linistit 38 e exact cat trebuie , mergi linistit o sa vezi ca nu se intampla nimic
|
Azi am reusit sa montez in sfarsit aparatorile de plastic din aripile fata :-) ...numa ca a cam fost chinuiala (mama lor de plonezisme...:evil:)... de ...n-am gasit aparatorile originale de honda:rolleyes2
A trebuit sa le curat de bavuri si de tot felul de margini care nu aveau ce cauta la ele ...plus ca am folosit suruburi si niste cleme de plastic ... care abea s-au potrivit... A iesit o mare tiganie .... daaaar ... macar pot sa spal si eu motorul ca e plin de pamant... si nisip , si sper sa nu se mai murdareasca farurile , semnalizarile si interiorul la usi. |
3 Attachment(s)
dea...
am incercat sa vad cum vine "lip-ul" de pe spate ...dar pana nu tai si modific toba ...nu il pot monta .... |
Vezi ca sunt doua puncte de prindere a tobei si o poti lasa mai jos.
|
Quote:
|
Azi am descoperit ca toba finala nu e finala stock cu tips-uri sudate ... ci e chiar o finala sport de inox ... ma gandeam eu de ce suna asa frumos...;)
E o placheta pe ea unde scrie ceva de genu : POWERSOUND SUPERSOUND... A auzit cineva de firma asta ??? :?: sau ce natie o fi?? |
9 Attachment(s)
niste poze de pe drumul catre cluj de pe acu 2 saptamani...
Am ramas uimit .... consum de 6.1 / 100 km.. cu 4 persoane in masina si cu bagaje ... ce imi place mie e ca masina incarcata nu se lasa doar de spate, ci se lasa cu totul ... adica e la nivel si pe fata si pe spate.. :shock: ps : si mai sunt 2 poze de cand am spalat motorul .... dar ata e alta poveste ...:rolleyes2 |
o intrebare ...
Am ridicat masina pe elevator si am vazut ca bucsele alea mari de la bratele spate sunt uzate .... Se gasesc bucse pt a le schimba ??? sau trebuie sa schimb bratele cu totul ....? Masina are acum doar 170100 km :rolleyes2 |
Da , le gasesti si sub denumirea de bucse brat oscilant poti cauta si codul asta de pe original 52385-S21-003... pe piata se gasesc intre 60-90 ron buc. ;) bafta
|
Intr-una din poze se vede cutia de aer de deasupra admisiei un pic cam "batuta". Ce a patit ?
|
Quote:
si in legatura cu bucsele alea ...cum se schimba , banuiesca ca se da tot bratul jos de pe masina ...nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning