![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
pt ford focus angel cu fond negru nu crom..si stopuri cu led ? masina e BREAK .mersi.
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK
pt skoda octavia exista faruri angel eyes..daca da..vreau si eu o poza...si ce pretz..dar stopuri LED
|
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
2 Attachment(s)
Quote:
Din pacate pentrau AUDI A6 nu exista nici stopuri nici faruri in catalog/:sad: O sa ma interesez luni si in alta parte. Prietenul tau cu SAXO e mai norocos .:D Am atasat pozele. Stopurile cu led costa 229E + TVA, la care se aplica promotia, iar la stopurile clare;cel din stanga e pt SAXO 96 si costa 239.9E + TVA, la care se aplica promotia, iar cel din dreapta, e pt. SAXO din 2002 incepand, si costa 149.9 E+ TVA Din pacate nu le am pe stoc, dar in maxim 30 de zile se poate aduce. In cazul in care va hotarati, trimiteti va rog un mail la colegii mei, la [email protected]. |
Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pentru stopuri am atasat o poza. Preturile sunt intre 259 si 269E + TVA, la care se aplica promotia. |
1 Attachment(s)
Quote:
Am atasat poza. |
As fi interesat de stopuri sau faruri pt nissan bluebird an '90
|
faruri si stopuri clare cu leduri pentru Citroen C4 coupe au? si dak au la ce pret?
|
Quote:
|
Quote:
|
ok. merci! am uitat sa-ti zic ca masina e combi.
|
pt seat codoba exista stopuri si faruri (in special angel eyes)?? mersi ;)
|
Pt NISSAN ALMERA TECHNA aveti ceva (fata si spate)? daca da trimteti-mi va rog un e-mail sau un replay si informati-ma... as fi foarte interesant.
[email protected] |
ok, merci mult
|
SAlut...Pentru Skoda fabia gasesc si eu ceva.Stopuri cu leduri...?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning