![]() |
Re:
Quote:
nu are nici`o sansa ocatavia... stiu golful de cand era stock :shock: |
Face shi nu face.... depinde!
Am mai facut shi eu ceva la mashina! :twisted: Dar oricum...suntem cam egali.... deci rupe in gura orice de clasa lui! :D |
Re:
Quote:
|
stock are 192 , cred ca a urcat-o mai mult , nu se uita ducu la 8 cp ;) :P :P
|
Re:
Quote:
dak are peste 200CP si a pierdut in fatza la Golf TDI inseamna k e prea tare mashinutza si Octavia nu prea cred eu k are shanse... :? Poate ne lamureshte Andu ce are Skoda Octavia modificat... |
EvLSant0S wrote:
Quote:
Ce sa va zic... nu cred ca are ce sa ai fii facut la skoda ca sa-l faca... :roll: Sincer nu cred... dar multzi nu il cred pe Dan cu golful... :lol: ... deci : Pina nu se dau ...NU VOM SHTI! CORECT??? Ashtept materializarea ei! Bafta! :twisted: looooool... am uitat ca s-a logat polifem de la mine... sunt DUCU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
hehehehehe pacat ca nu a a apucat skoda noatra sa se dea la liniutze
la primele linutze sper sa se dea sa vedem care e mai bun |
Stau si ma intreb oare cum e posibil ca un golf tdi de 130 de cp sa faca o toyota celica de 200 de cp pe benzina? E logic ce srieti ? si e greu de crezut ca si cu modificari(pe care golful sigur le are) sa faca celica care cica mai e si cu modificari.......
|
CAI PUTERE NU INSEAMAN ACCELERTIA!!!!!!!!!!!!!!!
CAI PUTERE = VITEZA MAXIMA CUPLU = ACCELERATIA Nu e asa, ca el are 200, golf are 150, deci celica trebuie sa fie mai rapida! Contazea si graph, cum merge putera, cum merge cuplu, cat lung etc. Si, Golf are Turbo. |
Ce tot se vorbeshete pe aici....
Golful face Octavia ...Punct...<parerea mea> Golful are mashina modificata!!!!!<treaba lui ce, cit shi in ce fel> PS: Diferentzele dintre mashini la o cursa de 400m sunt de sutimi. Cauciucurile pot avea o mare importantza...sincer! Daca schimbi f. putzin mai lent...la fel...etc |
corect ducu si ar trebui facute pe 1000 de m ca cica masina are 5 viteze sau mai stii 6viteze :lol: si daca te superi te mai dai si u jos si impingi poate poate :lol: :lol:
|
nu intzeleg ce ai vrut sa zici....eshti prea spiritual pentru mine azi, shi avind in vedera cele intimplate... :?
|
Si eu pariez tot pe Golf!
Pentru ca are din start 20hp in plus...iar Octavia, mai modificata decat Golful nu cred ca poate fi :oops: Bafta anyway! :shock: |
nu stu dc eu tot cu pe skoda noastra pariez.
oricum la 1 mai cred ca or sa fie amindoi si vedem acolo ce iese :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning