![]() |
uni doni trini pani....singurelu da o bere ! :lol: :lol: :lol:
|
Si pan` la urma catzi membri din MR isi anuntza prezentza ca pe frigu asta.......nu cred ca multzi..mai ales cei fara masini!.......
Uni doni trini pani.....yote ca`ti dau o cana de vin fiert mai bine..... ;) |
XS incearca :) oricum mai pe seara am alta actiune deci nu stiu cat o sa stau, dar mere o cola :)
|
dak ma ajteptatzi ajung si eu ...cu toate k nu-s in nici un club! :) dak manifestatzi interes ne vedem maine! :) dak nu...ne vedem p la semafoare! :P
|
alexandra, te asteptam ;)
|
probabil sa ajung si eu da inka nush sigur
|
Re:
Quote:
Ma plimbi si pe mine maine oleak.... ;).....asa ca vine Pastele :lol: :lol: :lol: |
profitorule...:P vrei plimbat...:P negociem la fatza locului... 8) da' t urci tuh cu o femeie la volan? eu nu m-ash risca...! :shock:
|
Nu`s profitor....doar binevoitor! :))...cu asa o femeie!!....Waaaauu..cu cea mai mare placere!!!!! ma urc cu riscu d a muri!!.....
|
bre daca am trait io traiti si voi :lol: :lol:
|
A iesit soarele...Inseamna ca va fi o mare intalnire dupa masa,in Pub!....Pacat ca nu pot sa beau...!..... Bafta baietzi!!!
|
wee... vb lunga, saracia omului! ;) ne intalnim si decidem atunci ce facem! :P
|
isi mai anunta careva prezenta ?
PS: uite cum vine o bere si de la misto :lol: :lol: 8) |
Am vb acuma cu Holly,venea de departe...spre casa......Nu mai vine azi :)....deci..unu s`a dus..next! PLS!
|
Pot sa zic?...O seara faina...... masini la fel... Un Fiat fain de tot din Sv,Seatu Leon(waaaaaaaaaaaaaaaaaaau e prima data cand merg cu asa ceva si`mi placeeee la nebunieee) si`o Vectra..Super marfa!!...!!! :P
P.S. Thx Razvan ca m`ai adus!....Thx Alex ca m`ai dus....Aks! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning