Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - BMW seria 3 PISica lui Mielu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/238070-e36-bmw-seria-3-pisica-mielu.html)

mieludecazutu 08-02-11 23:00

Re: E36 - BMW seria 3 PISica lui Mielu

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4066277)
frumoasa masina.am vazuto mult timp la vanzare.sper sa ramana la fel de ingrijita.
vezi ca bara spate nu e de ///m.e bara normala cu difuzor de ///m pt bara normala.

http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...6-9874318.html

asta ce mai ee nu seamana ? sincer nu stiu .. nu prea le am cu masinile... seamana nu ?

bmw_motorsport 10-02-11 19:50

1 Attachment(s)
daca nu stiati....mielu' e si mecanic si bucatar:lol:...adica....a reusit si sa prajeasca ambreiajul....si sa-l dea jos:lol:...
...nici nu vreau sa ma gandesc cand va avea un nou ambreiaj...noroc cu astia ca au facut bordurile inalte...macar pietonii sunt in sigurantza:lol::lol::lol:

hai bafta cu montajul....scoate-o repede pe asfalt

jakal 10-02-11 23:18

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4072687)
daca nu stiati....mielu' e si mecanic si bucatar:lol:...adica....a reusit si sa prajeasca ambreiajul....si sa-l dea jos:lol:...
...nici nu vreau sa ma gandesc cand va avea un nou ambreiaj...noroc cu astia ca au facut bordurile inalte...macar pietonii sunt in sigurantza:lol::lol::lol:

:lol::lol: sa moara baietii zici ca face scoala de soferi...invarte discul ala cu mana ....ca masina nu mai putea.....

Mielu forta...spaima soselelor......:lol:

mieludecazutu 12-02-11 12:52

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4072687)

ardivar gazu de nenorociti :)) omuu ee suparat si voi facetzi caterinca :))

jakal 12-02-11 21:43

Quote:

Originally Posted by mieludecazutu (Post 4077473)
ardivar gazu de nenorociti :)) omuu ee suparat si voi facetzi caterinca :))

de unde draq esti suparat?....aseara ai zis ca ii pui disc stage 1....portelan d-ala....:lol:...11 milioane....figures....:D:D

am vb cu boby si are el neste bibelouri p-acasa...poate iese ceva:shock:.....:lol::lol:

Marian_nebunu 12-02-11 22:40

sa inteleg ca acest individ mielu face parte din brigada vesela de Prahova??:))

Jakale ??? vin acasa marti,fac tot posibilul ca sambata sa fiu la Ploiesti :D

sa chemati mieii,gainile,betivii,drifeterii, ca vine marean cu texu si bineinteles fac tot posibilul sa imi iau si o bomba "DUPE MINE"

MIELULE FRATE IMI PARE BINE SA TE CUNOSC SA ITI TRAIASCA MASINA ASTA "PINK":)))

ESTE GLAM :lol: :lol: :lol: !!!:Dpa sistem :D

jakal 12-02-11 22:55

mielu e de al nostru tine la glume....BAIAT DE NOTA 10...BAIAT FIN...CRED CA SE DA CU SMIRGHEL DE 2000.....:lol::lol::lol:

cunoscut in lumea interlopa MIELU KAMIKAZE..........:lol::lol:

bmw_motorsport 12-02-11 23:03

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4079033)
de unde draq esti suparat?....aseara ai zis ca ii pui disc stage 1....portelan d-ala....:lol:...11 milioane....figures....:D:D

am vb cu boby si are el neste bibelouri p-acasa...poate iese ceva:shock:.....:lol::lol:

ce nu fac io pt tovarashi...toata colectia de defini ti-o dau...si de balerine....ZAU:lol::lol:...direct stage 4 te faci:twisted:

bmw_motorsport 12-02-11 23:06

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4079213)

sa chemati mieii,gainile,betivii,drifeterii, ca vine marean cu texu si bineinteles fac tot posibilul sa imi iau si o bomba "DUPE MINE"

marrreane...grabeste-te frate...ca pana sambata nu se stie....cu mielu la volan cam greu numeri zilele....fiecare secunda e o aventura:lol::lol:.....ah......si daca tot vi sambata...pleaca de acum...sa fi sigur ca ajungi:lol::lol:

Marian_nebunu 12-02-11 23:46

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4079285)
marrreane...grabeste-te frate...ca pana sambata nu se stie....cu mielu la volan cam greu numeri zilele....fiecare secunda e o aventura:lol::lol:.....ah......si daca tot vi sambata...pleaca de acum...sa fi sigur ca ajungi:lol::lol:

exista cosmote :D:D:D:D

mieludecazutu 15-02-11 19:21

ba da bagabontzii mai suntetzi :)) ardivar flacara aia mare de la brazii :))

mieludecazutu 15-02-11 19:23

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4079254)
mielu e de al nostru tine la glume....BAIAT DE NOTA 10...BAIAT FIN...CRED CA SE DA CU SMIRGHEL DE 2000.....:lol::lol::lol:

cunoscut in lumea interlopa MIELU KAMIKAZE..........:lol::lol:

ca camicaze bai jacale mielu decazutu .... decat motor sport lambada =))

mieludecazutu 15-02-11 19:24

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4079285)

da dc ma merge cu melcu
:)'
:))

mieludecazutu 15-02-11 19:26

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4079213)

mii ciu :))) sa traiasca sa infloreasca ... :))

bmw_motorsport 15-02-11 21:38

ai luat-o dreaq razna de cand mergi pe jos....vreun pleisteishan d'ala n-ai ma p'acasa sa mai tai si tu o schija??...sa nu-ti iesi din mana:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning