![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
4 Attachment(s)
Quote:
|
da bine grila pe ea.....
mai incalzesti si tu atmosfera cu ceva poze noi..... apropo mai ai fnala care ai dato jos? |
Quote:
|
intai ai vrut sa modifici acest "bertone",dar ai fost asa pasionat incat l-ai vandut.
|
Quote:
|
nu e vanduta masina, sa inteles gresit, am avut o finala Monza, am vandut- si mi-am cumparat Isotta!...mai am cateva masini in fata pana sa-mi vina si mie randul la "tuning"!!!...sper sa nu dureze mai mult de 3-4 luni!
|
Intr-adevar, e portbagaj "clear", ca mai ai destule p-acolo pana sa fie clean ca la carte... E chiar un capat de tara garaju ala specializat?? Ce e, "Pimp My Ride" cu Snoop Dogg si au aglomeratie? Eu n-as fi stat 3-4 luni la coada la niste necunoscuti pt modificari, si daca erau cunoscuti nu mai era nevoie sa astept.... ca d-aia sunt prietenii si tovarashii, cunostintele etc... Mai bine apuca-te tu de ea ca in alea 3-4 luni o termini sigur :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
un mic, mare "necaz"....in drum spre cluj!...lovit din spate de o soferita blonda, care vorbea la telefon si nu ma obervat ca opresc la trecere de pietoni sa acord prioritate pietoniilor!
|
blonde :blahblah: cine le da ma frate permis :blahblah:
las ca o faci tu mai frumoasa , km multi in continuare si speram fara incidente dastea neplacute :x stima, Ciprian. |
normal ca o fac iti dai seama!...o sa revin cu poze pe parcurs cu tot ce fac la ea si ce schimb nou!...stopuri, culoare, etc...etc...
|
3 Attachment(s)
CUMPAR BARA SPATE STOCK SAU CUSTOM, HAION COMPLECT, STOPURI LED, ANGEL EYES(BLACK), TOATE DORESC SA FIE PERFECTE!!! NU CONTEAZA CULOAREA, ASTEPT OFERTE CU PRETURI REALE NU DIN ALTE DIMENSIUNI!atasez si cateva poze pentru o idee!
|
3 Attachment(s)
ceva mai nou...filmuletele cum se incarca? am 2 mici filmulete cu evacuarea
|
frumoas amasina
vezi ca se mai vede putin pe bara....`Adu-ti aminte de Somes :)):)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |