![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
...ceasurile de bord si finisajul interior e super OK, motorul OK, puteau sa umble un pic la design-ul exterior, alte jante mai frumoase.......dar in schimb deschiderea portbagajului "KITCH" puteau sa faca sa se deschida din interior sau barem ascunsa sub sigla de la DACIA.....
...oricum ma bucura aparitia acestui nou model LOGAN...Felicitari!!! |
S-au uitat si astia de la Dacia pe forum ,au vazut ce si-au facut baietii ,si au facut si ei. Nu mi se pare mare lucru ,avand in vedere ca motorul e de pe Megane I .Mai impresionat am fost cand am vazut ce au facut majoritatea persoanelor la logan. Sincer pentru o varianta sport 104cp mi se pare putin .Puteau sa mai lucreze la asta . Nu mai comentez pretul ,iar ce am vazut acolo Cotiera, Buton Portbagaj, Volan piele,Nuca schimbator , mi se pare ca sunt optiuni care se adauga la pretz (sau poate ma insel). Bravo Dacia pentru o noua versiune de top, dar sa nu negam faptul ca lucrurile astea le-am mai vazut de "n" ori !
|
motorul e de pe megane I de 107 cp dar se aliniaza la normele eur4 si deaia are 105 cp fata de eur3 cat avea megane
cutia de viteze este cu totul alta fata de cea de megane care facea ca motorul sa para mult mai "nervos" in schimb nu era la fel de precisa la schimabrea treptelor (actuala cutie de pe logan este ferma se regasesc usor treptele dar e lipsita de sportivitate - dar oricum nu s-a dorit acest lucru) per total masina este f reusita se misca simtitor mai bine fata de 1.6 90 cp si la un pret mai mult decat rezonabil tinand cont si de dotarile in plus |
Quote:
pentru ce poate e bun pretul totusi... cat de cat... in rest eu zic ca isi merita banii... |
intr-adevar arata mai bine,nu-s multe modificari dar sunt destul de importante ( mai ales cotiera :) ) ,dar tot masina aia masiva a ramas, si am auzit k o sa mai bage binisor in plus la pretz...k asa e la romani :|
|
Quote:
|
eh asa parca e mai bine ........acum putem sa zicem ca avem si noi o masina!
|
performante bune pentru o Dacie,observ ca au pus un Blaupunkt cu mp3...bun....e un inceput......imi cer scuze dar nerpotu meu a desenat jantele cand lam dus la cresa.....puteau macar sa le schimbe...........
|
si ne trezesc la realitate... ca tot o masina romaneasca este si nu va putea egala niciodata "greii"...
|
Quote:
in perioada cat a fost pe megane I a fost considerat cel mai fiabil motor din gama impreuna cu cel de 1.9 dti tinand cont ca au fost ceva motoare disponibile (1.4 eco , 1.6 8v , 1.6 16v ,2.0 8v ,2.0 16v ,2.0 Id 16v ,1.9 dti ,1.9 dci) |
105 cp dar tot 200 km/h in bord pt mine sincer tot dacie ramane
|
io zic ca-i bestiala!imi place mult de tot,shi cred ca le va place la multi!;)
|
Acum ca e vopsita totul in culoarea caroseriei ,manere, bare,:blahblah: cand o sa treaca pe langa mine un automobil ca asta o sa am impresia ca trece pe langa mine un tank gri ,abia astept,abia astept:shock:
|
Foarte frumoasa domne', sa curga berea si la mai mare am spart bariera de 100 de cai :-) .Dragute toate schimbarile, dar mergea si un pic coborata de fund cu niste amortizoare mai joase si mai tari...cel putin pe spate :???:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Motor mai puternic si ceva dotari in plus pentru un pret nu cu mult mai mare nu e destul.Trebuia un concurent pentru S600 la 10.000 EURO pentru a multumi toti carcotasii. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning