![]() |
Re: Arden Range Rover Sport AR6
La nimic , este o strutocamila facuta sa arate muschii si complexele proprietarului, in viziunea mea 4x4 e pentru namol si teren accidentat si masinile sport sunt pentru sosea , SUV nu e nici cal nici magar drept pentru care singurul scop vizibil este sa epateze in viziunea mea . De ce mi-as lua un Suv si nu o masina sport daca vreau sa alerg pe sosea?, as avea comportament mai bun in curbe ca masina sport e mai joasa , consum mai bun ca e mai aerodinamica ,aceleratie mai brutala ca masina sport e mai usoara . Sau , de ce sa-mi iau un suv cand trebuie sa merg pe teren? oricum in prima baltoaca acolo va muri ...cu toate cele 500 de iepe de sub capota .... si cu suspensiile pneumatice si cu suspensiile independente de pe spate , si o sa rada de mine cei ce trec cu un banal Nisan Patrol sau un Wrangler pe langa 100.000 de euro innamolita cu tot cu cei 500 de cai. Confort?? nu cred ca are un confort mai bun decat o masina sport datorita rotilor mari si setarilor de sosea , ai mai mult spatiu in ea e adevarat ....
Un singur motiv as vedea dar nu se justifica aceasta clasa ...poate din cauza ca-ti ofera mai multa siguranta desi daca faci accident la viteza de care e capabila masina iti canta popa oricum si cu SUV si cu masina sport. Parerea mea este ca tip-ul acesta place la popor si la frustrati gusati cu sex-ul invers proportional cu marimea si caii masinii. |
Re: Arden Range Rover Sport AR6
cred ca e cel mai frumos "coment" care lam citit in ultima vreme......felicitarile mele ARROHEAD....absolut totul e adevarat.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning