![]() |
Re: BMW E60 535D JohnyXxx
cred k te am vazut intr`o zi la salajan ..
|
Foarte foarte frumoasa masina ! Da foarte bine cu jantele astea de pe ea mie unu imi place foarte mult.
|
Quote:
pai m-am decis le las pe astea anu asta , mi-am luat gume noi si suspensie si aia e.ms |
frumoasa masina ... mai ales pe Brancoveanu, cand o dai de-a latu! :lol:
|
3 Attachment(s)
altceva nu am ce sa zic :D ...enjoy
|
foarte frumoasa masina am vazut-o aseara pe Iuliu Maniu dar si mai frumos este cand propietaru mergea cu usa deschisa si piciorul afara :lol:
|
Quote:
felicitari arata intr-un mare fel!fata ramane asa sau o mai cobori? |
ESTI NEBUN
|
Neeaaparat mai multe poze !!! Senzatie masina ... !!! Ce sa intamplat cu capota ? sa inegrit si ea pe mijloc ?
Felicitari !!! P.s ... sa nu uitam de pisica :-W ... cand o vedem pe strazi !!! ? ? ? |
Quote:
N-am vazut E60 asa de LOW pana acum :rolleyes2 |
Arata f bine masina.
Parerea mea e ca low low nu da chiar asa de bine... e bine ca o masina sa fie low, dar sa nu fie exagerat. :-) |
superb broo
|
era plina de rulmentzi in portbagaj ma ce avetzi :)))) de unde atata suspensie reglabila =))) pe inaltime si duritate =)))) ce crezi...cu 4 insi in ea sa vezi cum se misca ....e balena UCIGASA
|
FFF frumoasa ! Ai jante foarte frumoase OEM,care merita sa ramana ... nu ai cu ce sa le inlocuiesti de la BMW ! Iar altele care prind marca BMW .. parerea mea ... BBS CH 19"-20" !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning