![]() |
deci, Eryka ramane cum am stabilit, de la aeroport o aduci direct la mine :P
|
nu prea cred k o sa vina in romania vre'o data :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
*
:lol: asha-i hondaru.. mai direct si deocheat... bay.. ai grij ce mai bagi ca intra si minorii.. si nu vrei sa ii pui pe admini sa modifice siteu nu?!??! LOL :lol: :lol: :lol:
|
*
apropo.. miko.. din prima poza.. se uita la becu de \"pozitzii\" din far.. nu?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Nope... Acolo ii place ei sa se uite !!!!!!! Cred ca i se cam pare Honda aia cam maricica chiar si pt ea... :lol: :lol: :lol:
|
hmmm
e buna \"japonezoaica\" aia ....dar cred k sa cam stricat un pic cu atata silicon ....putea sa bage si ea mai k omul .... oricum ...are trasaturile fetei misto chiar dak are ochelarii pe ochi :wink:
|
Bekky e draguta si mica parca e o papusica :P, iar Ayumi cred ca e plina de fitze, asa sunt astea. Oricum raportat la numarul de locuitori japonezii sunt urati rau, dar mai sunt si modele care de mici au fost crescute sa arate asa, adica nu au avut voie sa manance ce vor au facut sedinte de modeling si tot asa.
|
luca... in japonia f. greu vezi oameni grasi!! 1/30 e gras!!! nu ca la noi... 15/30
|
si eu cred ca Ayumi este o fitoasa
|
Re:
Quote:
|
Eryka pai aia mananca numai orez, e normal, dar la noi eu cred ca sunt mult mai multe frumuseti naturale decat acolo. Peste tot sunt femei frumoase dar nu toate sunt asa de la mama natura. :wink:
Eu as vrea s-o cunosc pe Bekky. E asa micuta si neajutorata. :oops: |
japonezle sunt mijto(numai o parte din ele :lol: :lol: ) dar sunt cam \"stramte\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
fetele din foto sunt gajishili fotbalishtilor de pe acolo asha ca.....sunt nashpa... :weee: ...nu-i asha baieti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning