Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Fiesta Rally (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/237006-ford-fiesta-rally.html)

66FUP 22-02-11 10:22

Re: Ford Fiesta Rally

Quote:

Originally Posted by vlad_strumph (Post 4108629)
Ai indoit urat tevile care vin pe arcade,adica nu ai facut cot de sustinere exact ,ai cateva bucle ceea ce o face mai slaba...incearca sa nu ii faci cute ca se slabeste,si oricum,dupa indoire incalzeste-o si raceste-o sa se caleasca...apropo,ce teava ai folosesti(grosime si diametru).Sper sa nu te deranjeze comentariul meu,sper doar sa ajut,bafta si posteaza tot aici sa ne tii la curent.

Multumesc de sfaturi. Nu pot face cot pt ca face cute. Am facut 3 arcade gresit. Cele de pe masina nu au cute, cele de jos au. Teava este de 42 diametru si de 2, respectiv 3 pt arcada din mijloc.
Nu ma deranjaza nici o indicatie, sugestie si comentariu, tot timpul ai de invatat ceva.Cu atat mai mult ca rollbar nu am mai facut.

vlad_strumph 22-02-11 16:09

Quote:

Originally Posted by 66FUP (Post 4109229)
Multumesc de sfaturi. Nu pot face cot pt ca face cute. Am facut 3 arcade gresit. Cele de pe masina nu au cute, cele de jos au. Teava este de 42 diametru si de 2, respectiv 3 pt arcada din mijloc.
Nu ma deranjaza nici o indicatie, sugestie si comentariu, tot timpul ai de invatat ceva.Cu atat mai mult ca rollbar nu am mai facut.

Unde aveai cot de facut,trebuia umplute cu nisip,si incalzite...batut un dop in fiecare capat si nu mai facea cute...oricum,felicitari,astept rezultatul final de aplaudat:) bafta

66FUP 25-02-11 20:22

Maine este iar sfarsit de saptamana, si afara NINGEEEEEE....... sunt satul, dar cel putin ma bucur ca pot lucra din nou la rollbar. Spor sa pot face arcada principala din nou, de data aceasta cum trebuie.

66FUP 26-02-11 14:17

5 Attachment(s)
Azi sunt pe front. Cred ca am reusit sa fac arcada principala OK. In saptamana care a trecut au ajuns si serpisorii. Ma apuc de facut talpi pentru rollbar si masuratori pentru ce a mai ramas.

laurentiu-91 04-03-11 22:02

Foarte frumos focus-ul il vedeam aproape zilnic pe la banie .

Asteptam sa vedem si fiesta pe strazi .

Numai bine .

66FUP 05-03-11 17:24

5 Attachment(s)
Muncim de zor sa facem treaba buna, am pregatit talpile pentru rollbar. Am folosit un profil "u" de 8mm grosime din care am taiat cat a fost nevoie pentru fiecare talpa. De luni incep sa le fixez pe caroserie. Am mai curatat de mastic si zonele unde vor fii fixate talpile. Sper sa reusesc sa curat si podeaua intr-o zii.

rik 30-01-12 22:00

15 Attachment(s)
Se lucreaza de zor la masina...In ciuda frigului de afara.Chiar a mai primit si o surioara..

Gabi 30-01-12 22:37

Sunt curios ce-o sa iasa din sora-sa :D

MihaiS 31-01-12 10:47

Foarte multa munca si pasiune. bafta cu proiectul....

ralu_ 31-01-12 16:17

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4856254)
Sunt curios ce-o sa iasa din sora-sa :D

Ce sa iasa...o masina bagaboanta....

adrian_rujan 31-01-12 21:32

Nu imi dau seama....in ultima poza din dreapta jos...cea cu capota ridicata--capota este decupata?(presupun ca pt usurare)

rik 31-01-12 23:24

te referi la fagurii aia sau le ce?asa e armatura de la fiesta ultimul model.nu e taiat nimic.doar ca e din fibra toata

rik 01-02-12 00:28

1 Attachment(s)
instalatia electrica

kitz` 03-03-12 14:58

de urmarit ...felicitari pt ce ai facut pana acum

rik 13-03-12 23:30

3 Attachment(s)
hmmm......

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning