![]() |
re: Intalniri pasionati de tuning Moldova
dap, yo sunt de acord, mai ales k a inceput anul universitar :lol:
|
Re: Data intalnire Iasi
Merge si 21...si 22 Duminica,daca vretzi,numai sa nu ne intindem prea mult si sa nu mai putem face si celelalte intalniri pana vine zapada
|
deci ramane a 3-a duminica din octombrie?
e ok? este suficient timp pentru organizare, si am inteles ca baietii din iasi deja s-au gandit la o locatie pentru perioada aia.... cu parcare mare, pub incapator, strada laterala pentru o mica li... hmmm, ma rog, toate conditiile :p |
eu imi anunt prezenta!!
|
ma bag pt 22 oct ;)
|
Bun ....deci duminica 22 octombrie...ramane?
Urmeaza sa stabilim cu cei din Iasi locatia si ora...... |
salutare,oameni buni...incepand cu luna octombrie voi incepe sa lucrez in bacau...sa-mi dati si mie indicatii cum pot da de voi pentru petrecerea timpului liber,sau plecati cu totii la facultate in iasi? :D
|
salutare... deocamdata unii la iasi.. unii la cluj... unii in bacau... pentru petrecerea timpului liber nu prea mai este timp(cel putin la mine). dar nui nici o pb... putem face ceva frumos... cu care bestie vii? cu aia "verde" sau cealalta racheta... ca amnadoua sunt :)
|
cand ajungi dai un semn. si yo ajung in bacau dupa 1 octombrie ;) ......da -ZZ- ramane pe 22 la iasi :-P
|
vin cu R5-ul ca vreau sa ma distrez si totodata mai am de munca la el...ceva provocari? :D
|
frate provocari cat cuprinde... oricum iei juma de forum cu masina aia... si pe mine si pe multi altii.... super masina.
|
shi eu ma bag pe 22, sper sa nu se schimbe data
|
Quote:
|
cand ajungi prin bc... da si tu o alerta ceva.... bafta si numai bine ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning