Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi--- (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23687-intalnire-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html)

Vladutzzz_sv 24-09-06 03:26

Re: Intalniri pasionatzi de tuning Moldova

Nu cred ca vremea ne va permite organizarea unei caravane in intreaga Moldova. Ideea este foarte buna insa daca ar fi venit putin mai devreme era perfect. Cineva a spus mai sus sa se faca intalnire intr-un week-end la Iasi, in urmatorul la Suceava si tot asa, dar trebuie luat in calcul ca nu toti au timp week-end de week-end sa colinde Moldova si pana la urma se va ajunge la deplasari de 2-3 masini.
Poate reusim pana la venire frigului care deja a cam inceput sa isi faca simtita prezenta sa prindem macar 2 orase. Asa ca ar trebui sapt viitoare sa stabilim unde si cand vor fi intalnirile pt a anunta mai departe, mai ales ca acum observ ca avem si sprijinul de sus :) si sa isi aranjeze fiecare treburile astfel incat sa aiba timp de intalnire.

Cristi da un semn ceva cand mai intri pe mess.

aleks 24-09-06 03:58

in concluzie, propun o intalnire in a doua parte a lunii octombrie, la iasi, pentru toti membrii 4tuning moldova, din considerentele mai sus amintite ( oras pozitionat aprox central in moldova, numar mare de pasionati, destui membri 4tuning)
daca aveti o alta parere, va rog sa spuneti....

Vladutzzz_sv 24-09-06 04:20

Ok Aleks....incercam ceva pe 22 octombrie la iasi?

Kent8 24-09-06 09:16

ar fi mijto sase auda si de acolo ceva frumos

Bmw_Rulllzzz 24-09-06 10:01

mie imi covine. pe 22 e perfect ;)

ESPinoza 24-09-06 10:47

voi fi acolo

Zerofast 24-09-06 11:32

eo incep sa fac bannere si alte chestii..deci 22 octombrie Iasi ..tre sa-i multumim si lu Gratzian si petru sprijin ;)

Zerofast 24-09-06 11:58

poi tre sa incep sa ne gandim ...vreme frumoasa ,loc de intalnire..si multe altele...ma ofer cu sprijin la orice;)

-ZZ- 24-09-06 14:48

Deci se pare ca data va fi duminica 22 octombrie.....mai trebuie stabilite locatia si ora.......

Cei de la Iasi sa spuna daca au nevoie de bani sau ajutor pentru a face posterele........

Zerofast 24-09-06 14:54

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 563425)
Deci se pare ca data va fi duminica 22 octombrie.....mai trebuie stabilite locatia si ora.......

Cei de la Iasi sa spuna daca au nevoie de bani sau ajutor pentru a face posterele........

poti sa facem o cotizatie intre noi asa si dam banii pt postere si fluturasi;)

mertan 24-09-06 23:21

vin si eu... daca scot masina pana atunci... oricum o sa fie super.. dar vreau sa ne gandim si la altceva(stii voi). eu propun 3 locatii...
1. in fundtatie
2. la palat
3. la fortus.

ESPinoza 25-09-06 09:35

in fundatzie nu stiu daca incap totzi si asa acolo e plin ca de fiecare data.. unde e furtus? :)

cristi_407 25-09-06 09:43

Nici eu nu stiu.. :) Ori la palat ori in paracare la Romtelecom..

mertan 25-09-06 11:24

1 Attachment(s)
fortusul e in cug.... e o parcare mare betonata ca in palma.... uitati si o poza
este acolo loc suficient.... parerea mea...

ZyZ 25-09-06 12:01

Propun locatia Palat. E destul loc, ne facem simtita prezenta si e o locatie superba. In fundatie nu e loc, e foarte probabil ca aceeasi problema sa fie si la Romtelecom, iar Fortus e departe, intr-un capat al orasului, si destul de greu de gasit de cei care nu sunt din Iasi. Cristi, daca pot sa te ajut cu ceva la organizare, da-mi un pm. Mai aduc ceva maini/roti, sa fie...

All times are GMT +2. The time now is 07:48.

- Copyright 2026 4Tuning