![]() |
Re: drift in brasov .. locuri pentru practica
Quote:
|
Facem unu dinala cu TDI este pentru pensionari?
|
Quote:
|
salut GSI1987
hai pe mess: reshizzo83 si acolo iti dau si numarul meu :) am gasit un spatiu in brasov .. este pe dn13 - sos. feldioarei si are spatiu f mare de 3.000mp platforma betonata si iluminata - am si un numar de telefon dar din pacate doar de la agentie ca este libera si de inchiriat deci tot spatiu liber!!!!! cine cunoaste spatiul? in moment de fata masinutza sta si este in lucru motor din pacate nu are, ca va venii un 2.0t cu un upgrade de 320-350cp (aceasi motor ce il are si nea gaby pe s14-ul ala de anul trecut) motorul trebuie sa vina saptamana viitoare si sper ca in weekendul de 12.03 sa o pot scaote la plimbarica si sper mai mult sa pot participa si eu la prima etapa din iasi !!! dar vom vedea! oriunde dar vreau spatii libere fara trafic chiar daca trebuie sa pun masina pe trailer etc.! |
Quote:
|
ba, nu vreau sa fiu naspa, dar nissanu ala (daca e vb de 350) inafara sa arate eu nu am vazut nimic sa faca.... jos palaria pt cum arata si ce are pe el dar nu sunt adeptul: ce faina e si ce frumos "atarna" (in loc sa se scoale)
|
Quote:
|
Quote:
|
E chiar s15 ultima a lu Gabi. S14-le negru mat a fost vandut.
|
idei noi?
|
La kartodromul din Ghimbav ai incercat?
|
Quote:
si nu uita ca in curand se va deschide pista de la prejmer unde va fi etapa de la king of europe |
salut,
da vreau la ghimbav, dar vreau sa merg cu tine ca eu am mai vb cu dl bebe dar prima oara a spus ca renoveza si a 2a oara a spus sa vin peste 1 saptamana si mda asa ca mai bine ma duc cu tine ca tu il sti mai bine si imi faci si mie cunostinta si legatura esti deacord? suntem 2 persoane .. eu cu nissan-ul meu s13 si vlad prietenul meu cu tot nissan-ul lui s13 cu respect, rares |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2025 4Tuning