![]() |
Re: E30 - Bmw E30 M-Tech II
Pune si o poza doua cu cls'u daca nu e cu suparare ca sunt tare curios cum arata la ce masini ai avut......
|
Foarte frumos ursu'....culoarea e superba...ma bucur ca inca o bijuterie este readusa la viata asa cum trebuie de la zero.
Bafta multa in continuare si sa te bucuri la maxim de urs:D |
felicitari pt masina......readuci la viata in un E30.........
nota 10+ pt culoare.....:-P...spor la treaba.... sal........ |
Inca un proiect care avanseaza intr-un stil record.Frumos.Respect pentru munca depusa si pentru investitie.Jantele sunt TUB(mai ales ca acum le-ai si polisat).Spor in continuare la modificari.
|
Jantele le-am polishat la Vali in Rahova, daca nu ma insel mi-a luat 350ron. Au iesit foarte bine, il recomand tuturor.
Culoarea este de la Renault Sport, dar este foarte mare bataia de cap cu ea. Intai a trebuit sa o vopsesc alba masina si peste s-a dat perla galbena. Plus ca daca nu se vopseste caroseria integral din aceleasi maini de vopsea, iese diferenta de nunta. S-a muncit mult la masina, si inca se mai munceste la ea in prezent. |
De CLS nu am avut timp sa ma ocup. I-am cumparat pachetul Amg momentan. Trebuie sa ii schimb tobele, suspensia.. si inca nu m-am decis la jante. O sa ii fac cateva pozele cat zilele viitoare. Vreau sa termin cu ursu intai.
Butonul rosu este de la alarma, cel de reset. |
baga poze odata cu masina gata si lasa vorba
|
ce s-a mai facut pe la urs ?
|
tu ti ai vopsit bmw`ul in culoarea renault sport si eu vreau culoarea de la bmw estoril blue pe renault :lol::lol:
|
Quote:
|
Numai respect ! Un thread care merita urmarit ! Felicitari !
|
incepeam sa ma oftic ca vad inca un urs negru, dar a urmat o poza cu galben, merita! bafta astept poze recente!
|
Felicitari pentru masina si pentru munca depusa, dupa poze o sa iasa ceva cu gust.Inca odata felicitari si il vom vedea la meeting peste 2 saptamani?
|
1 Attachment(s)
se lucreaza
|
primeste sub capota ce e in dreapta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning