Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/235642-golf-iv-1-9-ajm-variant-edition.html)

bujuKYL 02-03-11 23:05

Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

la ce drumuri sunt in tara asta de rahat, nu stiu inca sigur daca s-ar merita sa o lasi mai jos! e mai bine cu suspensi stock! nu se ia nimeni dupa mine si nici nu vreau si prietene imi pare rau ca faci afirmati doar sa fie facute, si fara sa cunosti lumea! eu detest manelele nu le suport, ceea mai proasta muzica care exista in romania la ora actuala!!!

cristi.mk4 03-03-11 10:39

nu voi pune niciodata suspensie sport pe masina.... am spart `3 baii de ulei intrun an ` deci nici gand de suspensii sport.....daca am avea drumuri as mai vb :D

kalugaru 03-03-11 18:38

mai fratilor lasati-i in pace pe aia care tot comenteaza,ce suspensii sport ?,la ce drumuri avem eu daca fac un drum de 100 de km ,60% merg sub 40 km/h ,nu suntem in germania,cascati ochii si vedeti craterele de pe sosea dupa sa vorbim de suspensii sport.Unii de aicea poate fac naveta zilnic la servici .suspensiile sunt bune in felul lor,decat sa dai 400 euro pe suspensii sport iar peste 6 luni sa se duca si trapezi,bucsi,amorizoare :vine alta cheltuiala de vreo 18 mil.:arrow:

bogdy.ghetto 03-03-11 20:19

Alo EUFORIA la televizoare cu voi sau pe alte forumuri asta nu e pt voi. Pritene am km cu masina joasa cat ai tu de mes in carutza. Nu ne invata tu pe noi ce inseamna mers in tara cu masina si alte prostii. Nu zic nu avem drumuri foarte proaste dar nu incerca sa schimbi tu un forum ca voi stiti cu ce se mananca o masina .
Dedicati speciala:
https://www.youtube.com/watch?v=kk8bb-E1WxA

kalugaru 03-03-11 20:25

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4140062)
Alo EUFORIA la televizoare cu voi sau pe alte forumuri asta nu e pt voi. Pritene am km cu masina joasa cat ai tu de mes in carutza. Nu ne invata tu pe noi ce inseamna mers in tara cu masina si alte prostii. Nu zic nu avem drumuri foarte proaste dar nu incerca sa schimbi tu un forum ca voi stiti cu ce se mananca o masina .
Dedicati speciala:
https://www.youtube.com/watch?v=kk8bb-E1WxA

OK,mai bine las de la mine,vad ca nu am cu cine sta la discutii..asa e cum spui tu prietene.

Zeta 03-03-11 20:37

interesant tuning...

cristi.mk4 03-03-11 20:50

24 Attachment(s)
Am revenit cu ceva poze noi ........

razvy258 03-03-11 20:59

Sunt super pozele noi, in unele parca are angel eyes

valitataye 03-03-11 21:41

Frumoasa sedinta foto.Bine ca le-ai pus in dimensiunea lor normala:D

iviTe 03-03-11 22:07

interesant ... dar nu vad unde este tuningul la masina asta sincer ca din cate am citit nu doresti suspensie ca nu e buna ca nu avem drumuri si alte magarii .. dar daca credeti ca tuningul este stikerul de pe parbriz si un tips la toba + un sistem audio si niste pleoape..daca toti am astepta sa avem drumuri ca in strainatate pai nimeni nu ar mai avea o masina LOW si niste jante cu un cauciuc cu talon de 40/45 .. sau chiar mai mic.. ehh intelegem si noi dar bogdy.ghetto stie ce vorbeste ;) cat despre kalugaru ... nare nici o treaba cu masinile :idea:

bujuKYL 03-03-11 23:13

kalugaru asa cum este el are o masina in care sa investit ceva bani seriosi acolo! are cam de toate ianafara de suspensii!...nu doresti sa o lase jos!, cristi nu doreste sa isi puna kit tuning pe ea, vrea sa o lase cat mai simpla!...si "gheto" asta se cam lauda, are daor 21 de ani si sare in sus ca are km multi facuti, poate cu scuteru si bicicleta pana la 18 ani!...numai lume rea pe forumul asta comenteaza aiurea, fara sa stie despre ce este vorba! doar sa se afle in treaba! de aia merge prost romania asta! ca e plina de oameni "inteligenti"!!!parerea mea nu dati cu parul, eu de exemplu sunt in curs de "tuning" la masina mea, nu este ceea mai frumoasa, lucrul la ea dureaza un pic mai mult, pentru ca bani nu sunt asa cum doresc eu, si vreau sa pun doar ce este de calitate pe ea!!!...asa ca va rog frumos prima data intrebati , ce si cum, si apoi veniti cu pareri rautacioase!!! fiti cuminti "racerilor"

cristi.mk4 06-03-11 13:53

nare nici un rost sa-va certati

bujuKYL 06-03-11 17:48

nu se cearta nimeni, dar te infunda rasul cand vezi cat de banali is copilasi astia de pe aicea care lasa com. din plictiseala:))...ei prin suspensii sport vad tuning...nici macar habar nu au probabil cum arata o masina cu adevarat tuning!!!din cate stiu eu pe Thread'u acesta este sa-ti prezinti masina, poate gresesc eu dar unde scrie ca trebuie sa fie neaparat foarte low, sa aiba turbo, nos, 350cp sa o poti descrie aici! bagati-va mintile in cap odata, nu mai fiti asa naivi si criticati aiurea, doar sa va aflati in treaba!daca tu ai un cielo si e lasat pe asfalt nu inseamna ca toti trebuie sa ne luam dupa tine! fiecare face ce doreste cu masina si cu bani lui si-o face dupa gustul lui, daca iti place te uiti daca nu taci si inghiti in sec!!! nu va suparati pe mine, nu sariti repede cu gura cum face'ti voi de obicei sa va aratati ce fel de zmei sunteti, si incercati sa nu folositi limbaj obscen ca de obicei!aici ar trebui sa fim o comunitate integrata sa se inteleaga toti, sa nu fie atata indivie, ura, pareri proaste, criti aiurea fara sens si jignitoare la adresa unora!...analizati si ganditiva de 10 ori inainte de a posta ceva!!! SINCER NU STIU CE SE INTAMPLA CU MODERATORII GENERALI DE !!!

kalugaru 06-03-11 18:08

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4147496)
nu se cearta nimeni, dar te infunda rasul cand vezi cat de banali is copilasi astia de pe aicea care lasa com. din plictiseala:))...ei prin suspensii sport vad tuning...nici macar habar nu au probabil cum arata o masina cu adevarat tuning!!!din cate stiu eu pe Thread'u acesta este sa-ti prezinti masina, poate gresesc eu dar unde scrie ca trebuie sa fie neaparat foarte low, sa aiba turbo, nos, 350cp sa o poti descrie aici! bagati-va mintile in cap odata, nu mai fiti asa naivi si criticati aiurea, doar sa va aflati in treaba!daca tu ai un cielo si e lasat pe asfalt nu inseamna ca toti trebuie sa ne luam dupa tine! fiecare face ce doreste cu masina si cu bani lui si-o face dupa gustul lui, daca iti place te uiti daca nu taci si inghiti in sec!!! nu va suparati pe mine, nu sariti repede cu gura cum face'ti voi de obicei sa va aratati ce fel de zmei sunteti, si incercati sa nu folositi limbaj obscen ca de obicei!aici ar trebui sa fim o comunitate integrata sa se inteleaga toti, sa nu fie atata indivie, ura, pareri proaste, criti aiurea fara sens si jignitoare la adresa unora!...analizati si ganditiva de 10 ori inainte de a posta ceva!!! SINCER NU STIU CE SE INTAMPLA CU MODERATORII GENERALI DE !!!

Buju n-ai ce sa le faci asa-s ei,sunt din alte judete si din lipsa de ocupatie se baga in seama sa comenteze aiurea.Are baiatu cielo cu suspensii sport e bazat,numai noi n-avem .:twisted:

iviTe 06-03-11 18:23

baiatu veziti de treaba ta si dute si tuneazati masina in NFS si lasane fratioare cu textele tale hai ca nu are rost, voi aveti conceptile voastre in legatura cu masinile vostre si asta e fiecare cu a masii pana la urma, dar daca tu crezi ca ai 2 neoane si nush ce in "Beamweu" tau si esti smeker e vai de tine atunci ..sau crezi daca eu am cielo sunt un nimeni ... in fine nu o mai lungesc zic scurt sunteti "PRAF" si apropo aratane si noua avionu tau "modificat"

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning