![]() |
Re: Ti-ai da viata pentru persoana iubita.
Vad ca nu a mai postat nimeni de mult timp dar pun filmuletzu asta.....uitati-va si voi ce inseamna sacrificiu ;) https://www.youtube.com/watch?v=oaSmikcBod0
|
foarte frumoasa melodia.... shi intr-adevar impresionant videoclipul......:sadblinky
dar..... sa-tzi dai viatza pentru persoana pe care o iubeshti.... la prima vedere pare natural... dar... nush... dupa ce te gandeshti un pic.... apare intrebarea.... :"oare acea persoana ar face la fel pentru mine?" ... shi.... in final.... ala care pierde eshti tu... tu mori.... celalalt ishi vede de viatza lui.... se gandeshte la tine, itzi este recunoscator.... dar.... conteaza??? tu nu mai eshti akolo k sa vezi.... dar viatza lui merge inainte... se indragosteshte de altcineva.... iar tu ai pierdut tot.... daca nu alegeai sa te sacrifci ai fi putut sa ai shi tu o viatza shi sa te bucuri de ea.... Eu cred ca viatza e un dar de la o entitate mai presus de intzelegere.... shi nimeni n-ar trebui sa renuntze de bunavoie la viatza.... poate parea egoism... dar... cum cealalta persoana poate sa traiasca fara mine.... poate shi eu o sa pot trai fara acea persoana.... shi eu am o singura viatza.... in final.... alegerea e grea.... shi nu cred ca potzi raspunde ipotetic la o asemenea intrebare.... daca vreodata o sa vina momentul... o sa shtiu atunci..... |
pt parinti si frate Da ..pt restu, oricat de mult as tine la ei ..am indoieli
|
Desigur....am avut si ocazia dar nu am murit :lol: (de asemenea as da viata si pt parinti pt k frati n-am) ..restu poate sa moara...nu ma intereseaza ..dak e un prieten bun incerk sa-l ajut...dar nu dau viata
|
Dar persoana iubita poate insemna si copilul ! Desigur , la multi de pe forum , nu este cazul , la fel si la mine ! Pentru copilul meu , peste ani buni , de asta ar fi singura solutie , mi-as da viata pentru el !
|
daca avem nevasta si copii.. atunci da.. dar pentru o iubire care peste 2 luni se poate alege prafu de ea.. eu nu mi-as da viata.. pentru ca iubiri se mai gasesc.. si inca ceva.. eu in pamant si ea in p... ???? sper sa nu fiu nesimtit dar cam asa e.. si o sa fie asa nu peste 2 zile.. dar dupa cateva luni va asigur ca asa e ;)
|
de obicei in Romania fetele prefera sa i ti dai banii pt ele si nu viata asa ca niciodata pentru niciuna :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
ce intrebare fara rost! sa va spun eu... nimeni nu si ar da viatza pt altcineva ! never ever !!!
|
Greu de dat un raspuns realist pana nu esti pus in situatia de de a-ti da viata pt a o salva pe a lui/ei.
|
pt parinti si sora da... restu ciu ciu !!!
|
pt parintzi oricand....si pt persoana iubita.....aici e cu dus si intors.....nu se poate da un raspuns....pt k nici ea ... nu kred k ar avea un rapsuns pe lok pt intrebarea asta....:|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
- Copyright 2026 4Tuning