![]() |
1 Attachment(s)
458 .. sa va vad
|
1 Attachment(s)
Total animal !! 651 :D
|
1 Attachment(s)
Gata, m-ati enervat... :lol:
|
Bai, daca si in realitate s-ar da puncte pt parcari, nu stiu daca ati mai fi asa de zmei... :wink:
|
iar incepeti sa le editati, sincer eu nu am trecut nici de primu nivel ca nu am rabdare... :evil:
|
A lu` Bogdan_16v sigur e matrasit ... pe mine ma enerveaza la culme jocu` imi pierd rabdarea .. :lol:
|
Re:
Quote:
Normal ca e matrasit...chiar n-am rabdare sa-l fac klumea... |
Al meu nu e matrasit :)) dar chiar mi-a fost lene sa mai incerc...
|
MMihai , ya iz a BIG FUckIN` lamer.. parerea mea , cum bip bip bip ai scos tu 600 si ceva ma ? termina dreaq cu prostiile .... jucam si noi frumos , te-ai gasit sa te bagi aiurea in seama ...
|
Eu nu am scorul decat 418 :oops: ! :lol:
|
Santos nu cred ca ti-ai gasit un limbaj tocmai adecvat... :o
si asta ca sa iti arat ca se poate sa vb si frumos. mai bine modifica tu sau unul din moderatori postul si haide sa ne purtam civilizat .. |
bun , recunosc ca am cam sarit ...
insa tot esti un ......... ptr ca.... te bagi aiurea in seama , vrei sa-mi zici ca tu chiar ai scos scorul ala , right ? fara sa il faci usor in adobe sau .... in fine unde-l faci... sfatul meu e asta , daca tot esti muci , lasa-ne sa jucam , nu te mai baga.. nu cred ca te-am jignit in msg-u asta... |
Ce adobe ma, eu l-am facut in paint pe al meu... :lol:
|
last scor 430. Mai mult nu sunt in stare, momentan. :lol:
|
1 Attachment(s)
Ce nota ii dam?
Era parcata de dimineata in fata blocului meu... cam greu cu orientarea asta.. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning