Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12TRS - OT 20 ALL (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/234964-oltcit-club-12trs-ot-20-all.html)

julaikos 27-01-11 09:54

Re: Oltcit Club 12TRS - OT 20 ALL

pai se gasesc si baterii de 12v care sa intre direct in telecomanda,nu trebuie sa pui 8 de 1.5v

alxxdarkot20all 27-01-11 21:44

asa e se gasesc ca si asta alcatuita din 8 baterii e tot din comert si e mare si slim nu gasesc de 12 o am pe aia de audi care la dimensiune e buna dar e de 3v. placuta de la inchiferea mea intra foarte inghesuita in cheia de audi si asta ca am pilit la ea pana in circuite si i-am dat butoanele jos si numai o baterie foarte subtire mai are loc

alxxdarkot20all 28-01-11 19:50

7 Attachment(s)
si am ajuns si cu masina de la pitesti si cu ea la reparat sper ca maine sa fie gata ca prietenul asta al meu nu prea a avut timp zilele astea. maine continuam sper sa terminam

Danutz Bratosin 28-01-11 23:21

Spor la treaba...o sa aveti nevoie:)

Dumitru Cristian 29-01-11 01:21

Urat....
sa NU folosesti acel "ventilator", pentru ca va distruge si va vibra motorul foarte tare.. pentru 6 lei cat e un d'ala nou... nu se merita

alxxdarkot20all 29-01-11 19:11

7 Attachment(s)
ventilatorul ala e intr-adevar urat il am de vreo 20,000 km il mai tin ca tre sa ajung pe la craiova sa iau unul o sa ma apuc puternic la vara de schimbat ca acum cu facultatea nu prea pot munci si in vacanta o sa vad ce o sa fac de bani pana una alta ma mai tarasc cu ce am.
niste poze sa vedeti ce chin am tras si maine cu masina cum a iesit ca am terminat-o tarziu si era intuneric pentru poze.

jimmy_rph 29-01-11 19:59

vezi cu ce dai pe suduri, ca daca e autogen o s-o ia rugina f repede...

alxxdarkot20all 29-01-11 21:10

3 Attachment(s)
da mi-a zis omu da mai e un pic pana la vara cand o sa o trag la poloboc mersi frumos pentru sfat pana una alta uite cum se face o toba sport care sa aude mai bine ca una sport cumparata plus ca rateurile la decelerare sunt identice ca cele de subaru.
deci se ia una bucata toba finala oltcit golita de tot ce are inauntru , se ia o teava de scurgere de la cismeaua din curte si se sudeaza in locul tevii din exterior dupa ce in prealabil s-a dat o gaura dupa ce s-a taiat teava subtire , de diametrul noii tevi; auditie placuta

jimmy_rph 29-01-11 23:24

intreb si eu ca nu ma pricep. tobele se sudeaza electric sau cu autogen? eu am acasa o toba home-made de inox si vreau sa fac ceva modificari la ea, si nu stiu cu ce anume sa o inchei...
as ruga pe cei care se pricep si au mai facut asa ceva, sa-mi spuna cum se face.
multumesc!

p.s: sunt tare curios cum se aude toba ta! >:)

alxxdarkot20all 30-01-11 16:44

6 Attachment(s)
toba de inox se poate suda si electric dar numai cu electrozi castolini si cu autogen numai cu sarma de inox iar daca vrei sa sudeti fier de inox numai la electric cu electrozi castolini.in legatura cu sunetul tobei ai rabdare un pic sa fac rost de un reportofon bun sa inregistrez ca telefonu asta al meu nu inregistreaza bine si bag si sunetul tobei in actiune

dupa cum am promis ieri o sa bag niste poze cu masina cum a iesit pana acum si cu ce am mai facut azi printre picaturi.
am observat ca pe spate nu mai aveam lumini deloc si m-am hotarat sa fac ce trebuia facut de mult si anume sa tai mufele de la stopuri si sa leg fire de placa cu becurile direct la firele masinii. am gasit prin baraca si niste stopuri noi care nici nu stiu de unde mai erau si ca sa nu intre praf pe la ele am lipit pe caroserie pe portiunea unde calca chederul de la stop banda dubla adeziva , iar la imbinarea chederului de la stop am pus silicon, sa vedem pe unde dracu o mai intra praf si apa. bara nu am pus ca mai am bari dar cu imperfectiuni si pana ma hotarasc ramane asa

julaikos 30-01-11 20:47

hai ca a iesit pana la urma ;)

alxxdarkot20all 30-01-11 20:53

a iesit chiar foarte bine . e mai bine ca inainte , adevarul e ca de la primnul accident era stramba io aveam seibi la boltul de inchidere de la capota si la prinderea pe balamale ca sa bina cat de cat acum mi-a alineat baiatul lonjeroanele la fix si cand o da caldura a zis ca o face din cap in coada la linie o sa pun si clantele de cielo ca le am si jap cu colantul

White_Dragon 01-02-11 23:59

A iesit chiar bine masina, sa ai grija de acum inainte. :P

George Hermenean 02-02-11 18:30

A iesit bine.Multi km fara alte incidente :D !

alxxdarkot20all 02-02-11 20:27

va multumesc frumos prieteni dragi io sper restu kilometrilor care ii mai am sa fie fara incidente de niciun fel (da nu prea se poate) sambata ma apuc si io de short shift nu m-as apuca pe gerul asta da m-ati facut curios rau de tot si o sa stau sa inghet un pic.si daca stiti unde gasesc si io o bara noua de fata , dar noua fara nicio gaura nici macar alea pe laterale

All times are GMT +2. The time now is 22:20.

- Copyright 2026 4Tuning