![]() |
Re: Stickere/autocolante
1 Attachment(s)
Poti sa-mi faci ce am atasat mai jos? La dimensiunile pozei +/- 1cm ?
|
Folie pentru faruri mai ai? m-ar interesa transparenta, light black si dark black... Se pot pune dupa polish faruri nu?
|
ruffy ... am light smoke si dark smoke, dark este foarte foarte inchisa si nu ti-as recomanda ... asta in caz ca tii la talonul masinii.
in principiu am . !41! - trimite-mi un pm te rog cu dimensiunea care o vrei...difera dimensiunea pozei cu dimensiunea grafica (necesara productiei) |
salutare
sunt cristi si eu la rantu meu ma invart in lumea asta a publicitati poate ai vrea sa vb www.crytunning.com |
Salut, autocolant sticker bomb asi?
|
1 Attachment(s)
am intrat si eu in posesia catorva ....desene :P:P:P
|
3 Attachment(s)
salut spune-mi si mie un pret pt 2 stickere 4tuning normale ,2 stickere 4tuning longitudinale si 2 stickere streetmaniacs..am sa atesez si niste poze cu siglele
|
Quote:
Mersi colegu de idee!!! |
nu fac stickere nici cu 4tuning, nici cu streetmaniacs..ia legatura cu persoane din cadrul acestor "comunitati/firme" ... iti vor da ei
|
print?
|
nu,doar cutterare
www.stickeretop.com |
Salut . Ti-am lasat un pm in legatura cu folia pentru proiectoare . Astept un raspuns . Ms.
|
Am facut si eu o comanda pe situl tau folie de proiectoare si un sticker si nu am fost contactat pentru confirmare, se mai onoreaza comanda, ca sa stiu daca astept sau, nu
|
Salut, te mai ocupi de stickere?
am nevoie de multe bucati de luneta cu dimensiunea "standard" aprox 15x5 spune`mi la cate bucati ce discount imi poti face... astept pm, ms! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning