![]() |
Prima masina care a folosit transmisia integrala a fost Audi, cu al sau Quatro care la vremea lui, cu peste 500 cp, rupea tot in raliuri. In concluzie, daca Audi a introdus aceasta transmisie e normal ca ei s-o perfectioneze cel mai bine. :twisted:
|
Eu zic ca cel mai tare e Symmetrical AWD de la Subaru :twisted:
|
zic ca quattro d la audi.parerea mea.......... :lol:
|
Imi pare rau dar la fel ca si Sebastian nu am ce sa votez pt ca X-drive nu e acolo.
giorgio_tlro 330 xi nu are X-drive, este dotat cu vechiul sistem 4x4 de la BMW e adevarat unul dintre cele mai slabe de pe piata. X-drive are la ora actuala cel mai mic timp de raspuns, de ordinul milisecundelor care se traduc in max 1/4 - 1/2 dintr-o rotatie a rotii . Se pare ca noul ML de la MB are un sistem care egaleaza performantele lui X-drive. |
Eu nu prea ma pricep la 4x4 dar din ce am vazut eu pe la altii sunt diferente foarte mari intre diferite masini ; spre exemplu un Bmw 330 xd se dadea mult mai slab dect se dadea frati-miu cu Jeep Cherokee pe zapada , adica nu era la fel de spectaculos .. De asemenea la Top Gear Tiff Needeil nu a reusit sa derapeze cu un RS 6 de nici o culoare cu toate ca asta e specialitatea lui .
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning