![]() |
bai nene iar bateti campii?
ce draci baltzati aduceti in discutie GMC? aici e vorba de doua motoare fabricate amandoua de BMW. unul are 6 cilindri altul are 12. :twisted: iar motoru ala de GMC de 7 litri si 180 de cai e facut sa tina vreo 5 milioane de kilometri. ala cre ca vine cu compresie 5 din fabrica. |
GO Sierra, GO !
|
sunt de aceasi parere cu catalin , cred ca o sa castige M-u pacat ca nu o sa fiu acolo sa vad :cry:
|
stie cineva ce grup are siera V12? cutia stiu ca este hidramata dar grupul? Pe mariusTXA il stiu foarte bine, imi este prieten si motorul ala nu mai este stock de mult. nu conteaza numai caii putere, este super importanta si cutia, grupul, greutatea masinii, aderenta, suspensia, etc. eu merg pe TXA cel putin pe 400 m nu cred ca-l ajunge sierraV12
|
deci ...
Eu pariez pe TXA ... Luati in calcul mai multe lucruri ! Greutate , cuplu , cutie , modificari , etc. Nu numai caii putere ! Nu cred ca o calibra Turbo de 210 Cp bate la poponet un Renault 5 de 140 Cp ! Corect ? |
din pacate am impresia ca sierra are grupul original ............ cred ca este cossworth (parca asa veneau xr4) dar nu stiu cum se intelege cu cutia actuala :roll:
|
Cine a pomenit ceva de vreun M ?????????
Sper ca nu o sa avem surprize... Si nu e vroba de WRC... Ci de TXA... 335. Nu ???? :shock: |
Eu stiu ce grup are sierra :D , cit despre greutate...uite aici un fragment dintr-un articol \"And despite a low compression ratio (just 8.8:1) this engine could muster 220kW at 5200 rpm along with 450Nm at 4100 rpm. Note that this was the first mass-produced engine to use a pair of electronically controlled throttles. Its all-alloy construction also kept total engine weight below that of the contemporary iron block 3.5-litre six...\" Sper sa nu se mai simta nimeni intimidat acum...eu unul cam sunt :oops:
|
Re:
Quote:
da, stiam ca este f usor ca e facut din nu stiu ce aliaje de alu :D:D si pana la urma ce grup are sierra? :P |
:D
Bate SIerra !
|
muahaha , uite cine stie...
de curiozitate , cat are txa 0-100km/h ? ce timp scoate ? |
SA NU TE SCAPI SANTOSE !!!!!!!!!!! :evil:
|
muahahahha chill dude
|
Comparand cele doua masini,TXA-ul va avea plecarea mai buna,apoi va fi depasit in viteza de Sierra V12.
Apropo, ce cutie are TXA-ul acum? |
As avea si eu o intrebare pt. cine poate si vrea sa ma lamureasca:cate kg are fiecare masina,ce rapoarte au cutiile protagonistilor?
PS:Presupun ca au ambii impingere,nu 4x4? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning