![]() |
Re: cat e 1l de benzina/motorina in ucraina ?
Quote:
|
am de vandut 30 l benzina de 95 la 4,5 roni L:D
|
Quote:
|
ce flow esti invidios ca nu poti si tu sa mergi la Ucraina, ori te roade invidia ca pe altii ii duce capu si pe unu ca tine nu prea,sincer imi pare rau dar vad ca in ultima vreme iti cam place sa iei lumea peste picior nu uita de unde ai plecat .........
|
si apropo de ce nu aveai asa papagal cand ne intalneam fata in fata ca vad ca pe forum ai papagal inca din ala vorbitor
|
Decat sa aduci combustibil din ucraina ar fi mai avanatjos pt cei cu masini diesel sa vorbeasca cu vreun sofer de tir pt ca astia vand motorina cam cu un leu sau mai mult sub pretul pietei.De ex tatal meu a avut 3 masini si la nici una nu a pus vreodata motorina de la peco doar de la tiristi.Puteti da si prin statia din emisie receptie si ziceti asa Un coleg cu economii ma receptioneaza si pe mine (se poate sa fiti injurati de alti participanti la trafic) dar cineva de la mine din oras am auzit ca asa face si totusi cred ca ii iese ceva motorina...pt cei cu benzinare cam nasol singura cale ar fi ucraina
|
Quote:
Quote:
si spune'mi tu ce sa nu uit ca de unde am plecat? m'am imbogatit peste noapte si nu stiu eu? nu sunt invidios deloc ce crezi ca mie greu sa merg la rusi sa aduc benzina, adevarul ca si trebuie sa te duca capul tare nu gluma ca sa aduci benzina de la rusi intradevar trebuie sa fii un geniu aaa si spune'mi si mie pe cine l'am luat peste picior daca tot veni vorba?... |
incetati mah....
|
vrem bataie ... pe cine pariatzi ?:twisted:
|
pai era o gluma daca el se agita ca un peste ce sa ii fac...
|
ce ma bataie care cum unde ....... :D cand? participa si gigi marga :> :D:D:D ?
|
Motorina la lukoil cernauti este 9 grivne adica 3.29 lei
|
Quote:
|
Quote:
|
3.2-3.3 lei nu stiu exact dar tot pe acolo erau toate
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning