![]() |
Re: cele mai vechi e30-uri din ro!!!!
1 Attachment(s)
Stiu ca vedeam cand eram la liceu boboc , pe mihai bravu si in dristor foarte des 2 ursi care m-au marcat , unul era verde cu botul portocaliu si flacarile se extindeau pe laterale si un urs crem cu borbet a pe el .
Stiu ca acum ceva vreme am vazut printre blocuri , langa parcul tineretului un urs crem cu borbeturi a abandonat si ma gandeam , oare o fi masina aia , ce o vedeam in copilarie ? Habar nu am , oricum astia 2 mereu cand ii vedeam , nu mergeau mai niciodata incet si urlau tobele de iti provoca mancarimi :twisted: Am cautat putin si acesta este ursul crem despre care vorbeam mai sus |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ha...chiar bun acest thread!!mi-am adus aminte cand se faceau legalele pe chei-ul Dambovitei....ce vremuri!!!chiar daca eram copil pe acea vreme,nu exista sa lipsesc:))...erau masini frumoase,dar total diferite de ceea ce este acum!cum trec anii...:sad:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1327494610 are cineva mai multe poze cu ursu ala din partea stanga? :X
|
E chiar frumos ce se intampla pe acest topic si carcotasii ar trebui tinuti la distanta. Cei care stiu mai bine, BIX, FLR, VEC & many others au putea posta asa pe scurt de cine'si mai aduc aminte cand pe unde...e chiar frumos de citit cum a inceput totul.
In ziua de azi nici ursii nu mai sunt ce au fost si nici proprietarii lor, din pacate. (marea majoritate) |
1 Attachment(s)
Multumesc Morpheusmaster pentru cuvintele frumoase spuse si eu as vrea ca,carcotasii sa se abtina si toti cei care nu intaleg rolul acestui topic
ON:o poza cu CRY |
3 Attachment(s)
Ursu B 66 ZAG era impresionant la vremea lui , acum a ajuns paragina
|
haideti cu legendele!!!
|
|
3 Attachment(s)