![]() |
Re: E36...325...nimic nu mai conteaza
daca'i pui colant de calitate si nu din ala de se pune pe dulap nu se face urat in
timp! eu il am de un an jumate si n-are nici pe dracu! si,fati-o frate cum vrea pwla ta nu cum vrem noi!;) |
iti doresc sa bati Taxiul pe 402 m =))))))))))))))))
SA IL VAD PE TIGAN OFTICAT :lol: |
Quote:
se misca bine masina....dar nu sint conditii sa te dai.... intai sa o verifice si el mai bine si apoi..surprizele apar una cate una asa....:lol: |
Quote:
AI GASIT CEVA SECRETII ? PEMPERSI ???:lol: :lol: :))))?? are blocant masina ??? :D:D:D:Dpoate il vedem pe NORVEGIANU ALA CU OCHII ALBASTRI DAND CERCURI ACOLO LA VOI IN PLOIESTI =))) :lol: si-a luar Romanu Bmw visiniu =)))) cu pedale SPORT =)) :lol: |
Quote:
@jaka...frumoasa seara...de mult nu am mai ras asa....harditear gazu....sau motorina de pe mainile lu ala care mi-a stricat litrometru'...sau cum plm ai zice....maine sa nu ma suni ca sunt sub canapea:lol::lol:....laudasem prea mult benzina din el....si al dreaq joca pititea cu mine acum....ciudat cu nu merge varianta dacia....2 pumni si gata:lol:...stii ca pana acasa doar asta am facut...mai luam o groap...doua...poate pote isi revine:lol: poze n-am avut cand sa-i fac...prea ocupat cu tranzactiile aste de 10 minute...mai un caine...mai o bara...multa treaba azi:lol: oricum...sunt curios rau ce ascunde mushamaua :lol::lol: |
Quote:
|
Re: E36 - ...325...nimic nu mai conteaza
Bobi, te-am vazut in seara asta in Malu Rosu, la capatu' lu' 44. M-am uitat si dupa Jakal, dar erai singurel. Mi se parea mie ca stiu de undeva masina, si dupa aia mi-am dat seama ca e a ta! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
anunt important....pierdut pleoape e36....originale pa sistem....zona petrom vest......mentionez ca erau in ton cu plafonul.....deci nu mai pot de nervi:lol::lol::lol:....gasitorul poate sa le pastreze sanatos:lol::lol:
|
Quote:
Pe la ce ora? Sa stiu daca merita sa ma duc :)) |
Quote:
|
Quote:
cand dai colantul jos de pe plafon sa ma anunti ca nu mai am musama acasa... vreau sa fac si mobila "racing" vereee:lol: ti-am facut si botezul la canapele...am varsat cafeaua pe ele.....:lol::lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning