Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   Yamaha Aerox (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/232808-yamaha-aerox.html)

urs_e30 26-01-11 22:14

Re: Yamaha Aerox

daca ai de gand sa il vinzi, dami un pm

aiurEah 27-01-11 16:58

9 Attachment(s)
am desfacut setu este de 49cm... ce parere aveti cum arata? in ce stare ii?

sony_floryn 28-01-11 01:48

1 Attachment(s)
vad ca nu ai sonda de temperatura ai un surub acolo in locul ei !!!e putzin afumat dar e bunicel pt bani care ai dat pe scuter:D!!! cauta si pune un ulei bun!! ma refer la cel de amestec de 2T eu unu folosesc Mobil 1 si sunt foarte multumit

cauta si cumpara garnituri noi daca cele de pe el nu sunt bune

si app daca vrei sa verifici segmentzi ii bagi pe cilindru si vezi deschizatura cat de mare e
unde am incercuit eu vine sonda de temperatura
inca ceva bagai antigel nu mai baga apa!!
daca o sa itzi pui sonda cauta un deruginol dai acolo la surub si apoi loveste un pic cu ciocanu surubu ca sa se dezamorteasca

aiurEah 28-01-11 12:26

Quote:

Originally Posted by sony_floryn (Post 4028099)
vad ca nu ai sonda de temperatura ai un surub acolo in locul ei !!!e putzin afumat dar e bunicel pt bani care ai dat pe scuter:D!!! cauta si pune un ulei bun!! ma refer la cel de amestec de 2T eu unu folosesc Mobil 1 si sunt foarte multumit

cauta si cumpara garnituri noi daca cele de pe el nu sunt bune

si app daca vrei sa verifici segmentzi ii bagi pe cilindru si vezi deschizatura cat de mare e
unde am incercuit eu vine sonda de temperatura
inca ceva bagai antigel nu mai baga apa!!
daca o sa itzi pui sonda cauta un deruginol dai acolo la surub si apoi loveste un pic cu ciocanu surubu ca sa se dezamorteasca

Ms florine:P, chiar nu stiam... daca fac rost de bani as schimba setu cu unu de 70, dar vedem pe viitor:)

sony_floryn 28-01-11 16:46

daca itzi ei set de 70 o sa trebuiasca sa schimbi si toba!! ca sa nu mai zic ca ambielaju nu o sa reziste prea mult timp!!

incearca sa il faci cat de cat estetic !! semnale , far ,stop un cric !! si apoi apucate de tuning la motor !! iar dupa ce crezi ca ai terminat cu motoru dai si o vopsea
era un sfat acum depinde ce ai u de gand cu el si ce situatzie financiara ai!!!

aiurEah 28-01-11 16:49

carenele is toate pregatite pt vopsit:P, exterior portocaliu strident, interior negru:)

aiurEah 03-02-11 13:39

6 Attachment(s)
Mi-am luat un carburator de 16 Mikuni cu soc electric..sper sa am unde sa bag cablu:), si o intalatie completa:X ca a mea era toata carpita:D
Ultima poza:D, firele din mijloc..o fi vre unu de la carb(soc)?

b0GadEL 04-02-11 19:02

Instalatia de aerox nu are fire pentru a lega socul electric;) bafta

tot_eu_sunt 28-09-11 14:49

aiurEah poti sa imi faci ji mie rost de un aerox kre sa fie kam aja k al tau pe la vreo 5-6 mil pana in 10 mil

e36_boy 29-09-11 21:45

Quote:

Originally Posted by tot_eu_sunt (Post 4611593)
aiurEah poti sa imi faci ji mie rost de un aerox kre sa fie kam aja k al tau pe la vreo 5-6 mil pana in 10 mil

"mah poate ca el are taLenth sa cauteh aja scutereh" Invata frate limba romana ,iar de avatar ce sa mai spun tu esti "bo$$u"" ontopic :mult noroc cu scuterul

CataTheDoctor 07-07-12 23:59

Stai putin,din ce stiu eu Mikuni fac carburatoare pt scutere in 4 timpi!? Nu prea cred ca o sa il poti pune...:|
Daca am gresit,rog pe cineva sa ma corecteze.

nitroandi2 23-07-12 21:50

Quote:

Originally Posted by CataTheDoctor (Post 5094435)
Stai putin,din ce stiu eu Mikuni fac carburatoare pt scutere in 4 timpi!? Nu prea cred ca o sa il poti pune...:|
Daca am gresit,rog pe cineva sa ma corecteze.

mikuni sunt carburatoare foarte bune,parerea mea.....si o sa traga bine,chiar daca e chinezesc.
Daca sunteti de pe scuteristi careva.....ma cunoasteti

All times are GMT +2. The time now is 11:38.

- Copyright 2026 4Tuning