![]() |
Re: AUDI A4 B5
saru-mana.....
|
frumoase ..
|
Dupa ceva timp dupa ce am adus masina in tara a inceput sa-mi faca „figuri” cutia de viteza, nu-mi mergea decat in 3 trepte, pe a 4 nu o mai dadea decat foarte rar, am reusit sa o fac, avea un senzor dus, dupa vreo 4 luni iar s-a stricat senzorul ala si l-am schimbat iar.
Si la sfarsitul anului 2009 am dat de dracu, s-a stricat cutia automata de tot iar reparatia ma costa foarte mult si nu avea rost investitia Si am continuat sa merg asa cu ea. Si asa a inceput „cearta” cu tata sa cumparam cutie manuala in locul celei hidramate si sa o schimbam, dupa ce i-am explicat ce ne trebuie in plus si pe la ce suma ajunge investitia a zis „ca nu se merita si sa cumparam una tot hidramata”. Pana la urma am reusit sa-l conving pe tata ca nu are rost sa cumparam o cutie la mana a 2, pt ca nu poti stii cat te tine sau daca e buna. L-am convins sa luam alta masina intreaga/lovita cu volan pe stanga/dreapta nu conta, dar cu urmatoarele optiuni care ma interesau, motor de 1.9 – 81kw/110cp sau mai mare ( ca sa am ce modifica ca motorul meu nu putea fi nici cipuit nici remapat), cutie manuala, climatronic, restul optiunilor nu contau, cat mai multe cu ata mai ieftin. |
Interesanta evolutia masinii:D
|
Frumoasa masina multi km fara incidente. Poti sa postezi o poza cu ceasurile de bord bineinteles daca vrei. MS
|
4 Attachment(s)
Dupa vreo 3-4 luni de cautari pe net urmate de negocieri, am gasit una la mine in judet, intr-un sat la niste „romani” cu urmatoarele caracteristici:
AUDI A4 – B5 din 1997 – volan pe dreapta motor – 1.9 tdi – 81kw/110cp – cod motor AFN cutie de viteze manuala – 5+1 trepte 2 x geamuri electirce oglinzile electirce alarma inchidere centralizata 1 x airbag ( al pasagerului „l-a papat scania”) abs jante pe 15 aliaj – 5 bucati cotiera spate lampi pt citit pe stalpi din spate parasolare iluminate climatronic volan de piele plus cele standard Si am cumparato, nu am mai stat pe ganduri, deoarece imi convedea pretul si in plus avea si tot ce-mi lipsea mie. |
Superb acel model de jante.Acelasi model am vrut sa iau la masina mea.Ar trebui sa te hotarasti..ori argintii ori negre...asa in duo nu merge..sincer.In rest masina este frumoasa,bafta la modificari.
|
Quote:
sa sablez jantele si apoi sa le revopsesc culoarea masini. stima si respect |
Arata destul de bine si masina donatoare:).Putina rugina la aripi si cam atat din ce vad:D
|
Cat te-o ajuns al 2-lea audi ?
|
Quote:
1500 de euro, doar pt niste dotarii nu pt o masina.....ca alti |
ma bucur ca te-ai hotarat sa iti vopsesti jantele arginti:oops: chiar vroiam sa te intreb daca nu vrei sa le revopsesti.. sunt foarte frumoase iar argintiul le va face si mai frumoase:D
|
Quote:
cand vopsesc masina, vopsesc si jantele :D:D:D |
Lasa jantele acuma.Continua povestea masinii:D
|
Quote:
va continua asta seara ;;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning