![]() |
Re: cea mai buna vopsitorie din iasi
Autostar J&G e o vopsitorie Ok la preturi nu foarte mari,mergi cu incredere.
|
Autostar J&G e o vopsitorie Ok la preturi nu foarte mari,mergi cu incredere.
Quote:
|
A vopsit cineva la CENTVIL, la intrare in Dancu pe partea dreapta? Cat costa de vopsit un element la ei?
|
Quote:
|
Quote:
|
Intre Remesa si Suzuky Doly ce recomandati? pentru vopsit.
|
Despre vopsitoria sorana stiti ceva?
|
Quote:
|
Salutare,
Chiar daca am scris pe clubc4, voi scrie si aici. Va recomand tuturor AutoHunter, s-au miscat rapid, foarte profi, si au lucrat impecabil, efectiv nu am ce sa le reprosez, in conditiile in care inainte vopseam la reprezentanta pe considerentul ca sunt taticii culorilor de fabrica, dar m-am ales cu o alta culoare. Am trecut prin G&P, Ande, Caremil, Servunion, dar Autohunter sunt cei mai buni. Nota 10 pentru calitate, timp si profesionalism. |
Quote:
|
Rapid SNC capat copou pe strada mihail sadoveanu :) super meseriasi baietzii de acolo ! si ieftini ..
|
Am vopsit elemente ale masinii in doua locuri:
1. Sermecom - NU RECOMAND! Nu am fost multumit de prima data, parca au montat bara cat timp vopseaua nu era uscata; am trecut cu vederea. Dupa doi ani si ceva vopseaua s-a umflat la aripa, parca era basicata, iar la urmatoarea spalare a cazut de tot, se vedea tabla. NU RECOMAND! 2. Remesa - NU RECOMAND! Am vopsit de curand. Cred ca au incarcat cu kit si nu a fost bine slefuit, se vad mici gauri in vopsea. NU RECOMAND. Am auzit lucruri bune de AutoHunter dar nu am putut merge la ei din cauza asiguratorului, City Insurance. |
Mie la remesa mi-au facut o lucrare foarte buna, si la culoare corecta. Are 1 an jumatate, nici o problema.
Numai A4,A6,Jaguar x type si altele de genul erau pe acolo. Putine "rable" sub 6000e sh. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning