![]() |
Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?
Quote:
|
:)) nu chiar.Cel mai bine e sa nu asociem cu nimeni ca sa nu apara discutii.
|
Joint ai pregatit uniforma?
|
Quote:
|
Eu ma duc la H20 ....:peace:
|
A venit martie :oops: si din pacate nu este nici o discutie oficiala ca sa zic asa cu vre-o posibila intalnire .
Incep sa ma uit cu invidie pe ursari :))) si nu mai avem la dispozitie decat 3 luni , cam asa . |
prezent si eu !!!
|
5 iunie (Duminica) ORA PRANZULUI !!! LOCATIA INCA NU M-AM GANDIT SINCER CRED CA AR FI TARE LA VALCEA ,PLOIESTI SAU PITESTI !!!
EU IN LUNA MAI PRECONIZEZ CA AM MASINA GATA !!! DECI PROBABIL VOI FI PREZENT ! |
Quote:
Dar iti spun eu ca Jointul nu sta degeaba, deabia doarme noaptea, o coace el bine de tot ;) |
mai sunt cluburi bmw care fac intalniri anuale... dar nu tin cont de model.
am partcipat si eu intr-un an si pot spune ca a fost frumos. aici de ce va "defalcati" pe modele? |
Traseul pe transfagarasan suna foarte bine... Ar fi ok in 5 iunie :) oricum aveam de gand sa il fac anul asta cu masina, pt prima data.
In plus ar arata bine vreo 100 de PISICI una langa alta :X (am un 316i compact) |
Dap, suna bine "Transfagarasan", acolo chiar te poti bucura de pisica ta ! Ne-am putea opri la Balea Lac, si cate si mai cate, e un traseu frumos !
Insa .. nu noi hotaram :D Sper sa nu fie ca si acum 2 ani "SEC" : ne vedem la Bucuresti in parcarea de la Casa Poporului, cateva poze, o tura de oras .. si gata .. nu, nu am nimic cu Bucurestiul sau bucurestenii, am mai spus asta si o mai spun, atata doar ca prefer (ca multi altii de aici) un punct de intalnire mai central, mai accesibil tuturor. Indiferent unde se va face, am sa vin, nu e nici o problema si de abia astept :D |
Quote:
|
Suna bine , sper sa se faca public cat mai repede ca fierb aici :lol:
|
Quote:
ca sa faci toate astea trebuie sa strangi banii din timp sa fii sigur cine vine si cine nu si cati vin si de asemenea pentru a se da avans la pensiunea respectiva.mese festive,piscina,cazare pfff vorbesc din filme...imi e greu sa cred ca suntem in stare de asa ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning