![]() |
Re: Daewoo Cielo 1500 16 Valve -YxD
De la acel baiat sau de unde tiam dat eu?
Banzay daca vrei id baiatului dami PM,il scoti dstul de ieftin,150 lei toata treaba cu transport cu tot Imi place ca te misti repede,spor la infrumusetare in continuare.... |
Frumoasa foc masina si super intretinuta , mai ales interiorul e perfect cu scaunele alea !
Eleronul e de e46 ? Si un sfat de la mine , ia-ti un bord cu turometru, sau mai bine unu de kadett gsi :D |
da eleronu este de BMW cred ca e46, bordu ramane de vazut ce o sa ii fac la primavara :)
|
masina v-a primi saptamana viitoare punte spate cu discuri :twisted:
|
Quote:
|
cred ca o sa cumpar numa discurile fara punte sa vad ce oferte am si pe la ce bani :)
|
frumos cielo :D
vin super scaunele. |
stie cineava daca arcurile de cielo se potrivesc la astra G?
|
Quote:
sal.....eu am de mult timp discuri pe spate si pe fata etriere de calibra si pot sa zic ca se simte fff mult fata de cum era inainte, cel putin la cielo am meu care prindeam viteza destul de repede.......pretul este in jurul a 100e |
frumoasa masinuta;)
interiorul e super tare,scaunele:twisted: i-au inebunit pe majoritatea care ti-au vazut masina, presupun...;);) numai bine si multa bafta! |
6 Attachment(s)
Sa mai reinviem topicu : masina a primit alta suspensie mai joasa -60 fata -60 spate si alte jante cu buza pe 16 205 45 r16 las pozele sa vorbeasca :P
|
Foarte faina
|
Quote:
|
ft frumos,si incaltzarile noi si suspensia.prin alta suspensie la c t referi..amortizor arc schimbat?sau doar amortozor sau arc
|
@casp3r se comporta foarte bine mai bine chiar decat cu cea de 40 erau foarte dure arcurile de GSI
@18BSV schimbat arc si amortizor complet :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning